Rareş Bogdan: „Unde sunt banii, Dragnea?”

După ce PSD a ilustrat pliantele de propagandă, livrate românilor prin poștă, cu un spital din Africa de Sud și un laborator din Germania, Rareş Bogdan, candidat PNL la alegerile europene din 26 mai, îl întreabă pe Liviu Dragnea unde sunt banii din Sănătate.

„N-au găsit în spitalele noastre imagini să se laude, deoarece spitalele românești cu dotări, servicii la standarde europene sau americane nu sunt rezutatul politicilor PSD. Am fost la Tg. Mureș, singurul loc din România unde se face transplant de inimă. Au condiții pentru un transplant pe săptămână, dar în 2018 au fost făcute 6, iar în 2017 niciunul. PSD se laudă cu dublarea banilor din sănătate. Unde sunt banii, Dragnea?”, a spus Rareş Bogdan.

„Capitolul despre sănătate” din pliantele de campanie distribuite de PSD prin Poșta Română este ilustrat cu fotografiile unui laborator de endoscopie din Germania și interiorului unui spital din Africa de Sud. „PSD se laudă în fițuica de campanie cu un laborator de endoscopie din Germania și interiorul unui spital din Africa de Sud”, dezvăluie Adrian Wiener, senator, medic și membru al Comisiei de Sănătate din Senat, citat de ziaristii.com.
 
Fotografia unui laborator de endoscopie din Germania, în pliantul PSD:
 
Fotografii din interiorul unui spital din Africa de Sud:
Reamintim că Poșta Română livrează pliantele PSD de promovare la alegerile europarlamentare în fiecare  gospodărie în care este prezent cel puțin un pensionar, inclusiv celor care au optat pentru plata pensiilor prin bancă, în cont curent sau cont de card, se arată în contractul dintre cele două parți, obținut de Hotnews.ro.
În plus, Poșta s-a obligat să pună la dispoziția PSD „informații privind baza de date conținând înregistrări privind segmentul de destinatari selectat (pensionarii), în măsura în care aceasta poate fi furnizată”. PNL a depus o plângere la DNA ce vizează contractul dintre PSD și Poșta Română, prin care pensionarii primesc, odată cu pensia, și un material electoral al PSD, cu mesaje împotriva liberalilor.

Vezi şi

Top 10 ţări în care să trăieşti sănătos. România e doar pe locul 71

România se află pe locul 71 într-un clasament alcătuit în funcţie de indicele sănătăţii populaţiei …

loading...