Rareş Bogdan intră în politică. „Mă voi lupta pentru ca România să nu fie acaparată complet de tentaculele PSD – ALDE – UDMR”

Jurnalistul Rareș Bogdan a anunţatcă a decis să candideze pe listele PNL la alegerile europarlamentare, de pe prima poziție.

„Am decis să intru în arenă. Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez la europarlamentare cap de listă. Vreau să-i conving pe toți liberalii din țară și din diasporă, pe toți cei care cred în dreapta unită, pe toți cei care cred în președintele Iohannis că Partidul Național Liberal se va bate pentru prima dată în istoria sa post decembristă pentru a fi numărul 1 în seara zilei de 26 mai”, a spus Rareş Bogdan, citat de G4Media.

„Nu voi amesteca însă politica cu presa. Am făcut tot ce mi-a stat în putință din societatea civilă și din presă pentru a bloca acapararea României de către PSD și ALDE. Voi face acum tot ce-mi stă în putință pentru a-i reprezenta cu cinste pe români și pentru a crea un front comun și total anti-PSD. Cred într-o unitate a opoziției imediat după europarlamentare”, a mai spus acesta.

El a explicat cum a ajuns la această decizie: „Am stat de vorbă cu familia. Am reușit în presă tot, Dumnezeu mi-a dat tot în presă, sper să-mi dea și-n politică. S-a închiat o etapă din viața mea, începe alta”, a declarat Rareș Bogdan pentru Hotnews.

„Mă voi lupta pentru ca România să nu fie acaparată complet de tentaculele PSD – ALDE – UDMR. Voi ajunge în fiecare oraș din România în următoarele 10 săptămâni. Voi explica fiecărui membru, fiecărui militant, activist, simpatizant PNL că, pentru prima dată în istoria postdecembristă, PNL poate fi primul partid din România în seara zilei de 26 mai”, a afirmat Rareș Bogdan pentru realitatea.net.

El a explicat ce se întâmplă cu emisiunea sa de la Realitatea TV: „Duminică voi face emisiune, după aceea nu știu, voi vorbi cu Cozmin Gușă”.

Vezi şi

Matrix revine cu al patrulea film din serie. Keanu Reeves, în rolul lui Neo

După 20 de ani de la debutul său în rolul Neo în primul lungmetraj „Matrix”, …