Bianca Drăgușanu va avea o emisiune la un cunoscut post TV.

Bianca Drăgușanu ar fi pe punctul de a se alătura echipei Kanal D, unde ar urma să prezinte o emisiune, potrivit unor informații din presă.

Se știe că Bianca Drăgușanu este o persoană extrem de ambițioasă și a avut o evoluție surprinzătoare în showbiz. Blondina ar fi pregătită să fie gazda unei emisiuni și să devină colegă cu o pleiadă de vedete, precum Denise Rifai, Dan Negru sau Ilinca Vandici, scrie VIVA.

Bianca Drăgușanu va fi prezentatoarea unui show cu invitați aleși pe sprânceană, la Kanal D. Patronii postului TV speră să revitalizeze audiențele Kanal D, în lupta cu cu rivalii precum Antena 1 sau PRO TV. Nu este prima dată când Bianca Drăgușanu ar colabora cu Kanal D. Iată care sunt detaliile ce se cunosc până la acest moment, despre show-ul Biancăi Drăgușanu la Kanal D:

Bianca Drăgușanu va avea o emisiunea la Kanal D. Un show de tip podcast

Bianca Drăgușanu ar urma să dea lovitura, revenind pe micile ecrane cu o emisiune, unde ar urma să fie prezentatoare, potrivit informațiilor obținute de Fanatik. Patronii turci ar fi încântați de contractul încheiat cu blodină și s-ar pregăti pentru a anunța noul show al Biancăi Drăgușanu și orele de difuzare. Invitații ar fi unul și unul, iar postul speră să obțină o audiență cât mai mare.

Bianca Drăgușanu a mai colaborat cu Kanal D, fiind prezentatoarea show-ului matrimonial „Te vreau lângă mine”, care a fost la un moment dat, în topul audiențelor.

Vezi și

Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci …