Cristiano Ronaldo conduce în topul celor mai celebri sportivi din lume

Cristiano Ronaldo conduce clasamentul celor mai celebri sportivi din lume, realizat în urma căutărilor pe Internet, a sponsorizărilor şi a fanilor care îi urmăresc pe reţelele de socializare.

Canalul de televiziune ESPN a făcut public clasamentul intitulat „World Fame 100” 2018, iar liderul este atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, care este căutat pe zi, în medie, de 100 de ori, a câştigat din publicitate în jur de 37 de milioane de dolari şi este urmărit de 148 de milioane de oameni, relatează Merdiafax.

Pe locul secund se află jucătorul de baschet, LeBron James, care are următoarele cifre: media de căutări pe zi este de 47, a câştigat din publicitate 52 de milioane de dolari şi are 45,3 milioane de următori.

Podiumul este închis de rivalul portughezului, decarul Barcelonei, Lionel Messi, cu: o medie de 54 de căutari pe zi, 28 de milioane de dolari din publicitate şi 103,1 milioane de urmăritori.

Top 10:

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Portugalia)

2. LeBron James (baschet, America)

3. Lionel Messi (fotbal, Argentina)

4. Neymar (fotbal, Brazilia)

5. Conor McGregor (MMA, Irlanda)

6. Roger Federer (tenis, Elveţia)

7. Virat Kohli (cricket, India)

8. Rafael Nadal (tenis, Spania)

9. Stephen Curry (baschet, America)

10. Tiger Woods (golf, America)

În acest clasament, de 100 de sportivi, se află doar trei prezenţe feminine: Serena Williams (locul 17, tenis, America), Maria Sharapova (locul 37, tenis, Rusia) şi Sania Mirza (locul 93, tenis, India).

Surpriza acestui clasament este Tyler „Ninja” Blevins, un pasionat de jocuri video din America, care a ajuns cunoscut după ce a jucat Fortnite cu cântăreţul de peste ocean, Drake.

Vezi și

Radu Drăguşin a trecut vizita medicală la Tottenham. Urmează anunţul oficial al transferului

Fundaşul Radu Drăguşin a efectuat, miercuri, vizita medicală la Tottenham, iar anunţul oficial al transferului …