Foto: colaj / Instagram

Andreea Bălan, primele imagini în brațele iubitului ei, Victor Cornea

Andreea Bălan e mai iubită și mai fericită ca niciodată, după cum chiar ea declară. Astăzi, artista își sărbătorește ziua de naștere și, cu această ocazie specială, s-a gândit să împărtășească și fanilor ei primele imagini în care apare în brațele iubitului ei, Victor Cornea. Ce mesaj emoționant a transmis cântăreața prin intermediul rețelelor de socializare.

Andreea Bălan, primele imagini în brațele iubitului ei, Victor Cornea

Andreea Bălan radiază de fericire! Artista e mai îndrăgostită ca niciodată și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea, un sportiv cu 9 ani mai tânăr decât ea, bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi.

În urmă cu doar câteva minute, în ziua în care este sărbătorită, Andreea Bălan a avut și ea un cadou pentru fanii ei. Vedeta a împărtășit prietenilor de pe rețelele de socializare imagini în care apare în brațele iubitului ei, Victor Cornea.

”Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată ❤️💫
@victorcornea 🥇”, a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiilor de pe rețelele de socializare, potrivit Spynews.

Dacă ne amintim bine, inițial, Andreea Bălan spunea că preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă iată că nu are de gând să se mai ascundă a făcut publice imagini în care apare în brațele noului său partener de viață.

Vezi și

Primele imagini cu Gianina din Las Fierbinți însărcinată. „Visele devin realitate!”

Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Anca Dumitra și soțul ei sunt în culmea fericirii, …