Cum arăta în tinerețe Nea Marin de la TV

Cine nu a auzit de Nea Marin? Toată lumea îl ştie pe omul de televiziune responsabil cu voia bună şi buna dispoziţie.

Însă puţini ştiu cum arăta Nea Marin în tinereţe. Ei bine, ajuns la vârsta de 62 de ani, acesta a reuşit să se păstreze în formă.

Cum arăta Nea Marin în tinereţe

Nea Marin este un cunoscut om de televiziune, care şi-a câştigat publicul prin caracterul lui şi prin bună dispoziţie pe care o oferă tuturor

Îndrăgostit de dans încă din adolescenţă, Nea Marin a reuşit să-şi croiască prin intermediul carierei de dansator drumul către celebritate.

Nea Marin, în vârstă de 62 de ani, a reuşit să se păstreze în formă din adolescenţă. Iar dacă în prezent este într-o formă de invidiat, nu este doar o întâmplare.

Nea Marin este un domn chipeş, iar multe trăsături fizice nu i s-au schimbat de-a lungul anilor.

Dânsul a fost pasiunea lui Nea Marin dintotdeauna, însă nu avea cum să ştie că tocmai talentul acesta îl va propulsa în televiziune.

Viaţa lui a luat o întorsătură atunci când a devenit cunoscut drept unul dintre cei mai buni coregrafi de dansuri folcorice de la noi din ţară.

După ce a făcut parte mulţi ani din echipa „Călușarii din Conteşti”, alături de care a câştigat numeroase premii, a mai fost doar un pas mic către celebritate.

Nea Marin lucrat cu multe vedete înainte să ajungă om de televiziune.

Chiar dacă făcea primii paşi spre o carieră de succes, personalitatea energică şi umorul sau l-au ajutat să se adapteze fără probleme la statutul de vedetă.

Vezi și

Iată ce trebuie să faci ca să dormi bine. Sfaturile vin de la experți

Mai mult de o treime dintre americani nu respectă recomandarea de şapte până la nouă …