Foto: Luma Pimentel / Unsplash

Povestea fetiței de 12 ani care a ajutat la nașterea fratelui ei

Un moment emoționant a fost trăit de o adolescentă de 12 ani, care a ajutat la nașterea fratelui ei sub îndrumarea medicului. Jacee Dellapena a tăiat cordonul ombilical și a participat activ la procesul nașterii, devenind astfel una dintre cele mai tinere persoane care a asistat la o naștere.

Momentul special a fost imortalizat de câteva fotografii care au devenit virale pe rețelele de socializare și au adunat mii de aprecieri și distribuiri.

Jacee Dellapena, o adolescentă de 12 ani din SUA, a trăit un moment unic în viața sa în urmă cu câteva zile. Ea a asistat la nașterea fratelui ei și a tăiat personal cordonul ombilical sub îndrumarea medicului.

Inițial, mama fetei a fost reticentă în a-și expune fiica la un astfel de moment, dar Jacee a insistat și a demonstrat că este pregătită pentru a face față acestui moment special. După ce a primit acordul medicului, adolescenta a participat activ la procesul nașterii, fiind uimită de ceea ce se întâmplă în jurul ei.

„Chiar l-am adus pe lume, doctoral m-a lăsat să scot afară bebelușul. Nu aveam cuvinte, m-am jucat de multe ori de-a doctorița, dar asta a fost pe bune, a fost real. Am fost foarte stresată, dar a fost cel mai frumos moment din viața mea”, a declarat Jucee.

Nașterea fratelui lui Jacee a fost un moment emoționant nu numai pentru adolescentă, ci și pentru întreaga familie. Mama fetei a fost uimită de curajul și implicarea fiicei sale și a declarat că acesta va fi un moment pe care nimeni din familie nu îl va uita.

Fotografiile realizate în timpul nașterii au devenit virale pe rețelele de socializare și au impresionat mii de oameni din întreaga lume. Mulți au apreciat curajul și implicarea Jacee și au lăudat decizia medicului de a implica adolescenta în procesul nașterii.

„Sunt atât de mândră de ea. A fost un moment emoționant pentru toți și sunt fericită că am putut împărtăși acest moment cu fiica mea”, a declarat mama fetei.

Vezi și

Ai bea așa ceva? A apărut berea făcută cu apă reciclată de la duşuri, chiuvete şi maşini de spălat

O companie din San Francisco fabrică bere folosind apă reciclată, provenită de la duşuri, chiuvete …