Scandal la „Românii au talent”, după Golden Buzz-ul acordat de Andra

Telespectatorii emisiunii „Românii au talent” au criticat-o aspru pe jurata Andra după ce a oferit „Golden Buzz-ul” unui străin.

Ei au spus că acest show promovează doar prostia și că există mulți oameni muncitori în țară, dar pe care nimeni nu-i bagă în seamă.

După ce Andra Măruță a luat decizia de a-i da Golden Buzz lui Marco Cristoferi, telespectatorii emisiunii „Românii au talent” au criticat aspru decizia artistei și a producătorilor.

În ediția de vineri, 3 martie 2023, Marco Cristoferi, un bărbat de 37 de ani, care a devenit un exemplu pentru copiii care au acumulat multă furie de-a lungul timpului și pe care îi ajută să se exprime liber prin dans, a fost trimis de Andra direct în semifinală. Cu toate astea, telespectatorii au spus că vedeta i-a dat „Golden Buzz” doar pentru aspectul fizic și pentru discursul său emoționant.

„Unde este talentul de a se trânti pe jos. Sunt mulți în România care au talent, dar nu au loc de atâția străini”, a scris unul dintre utilizatorii de pe rețelele de socializare.

Andra, luată în vizor de telespectatori

Telespectatorii PRO TV au mai declarat că nu este normal ca un străin să primească Golden Buzz și că există români mult mai talentați. Ei au spus că nu înțeleg de ce jurații nu au apreciat momentul lui Silke Pan, o femei imobilizată într-un scaun cu rotile.

„Cuplul din Elveția (fata cu probleme) nu a dat-o pe spate pe doamna Măruță! Tatuajele și prostia se promovează acolo”, „Merita fata cu probleme, ca Andra să apese butonul. Paralizată fiind, să execute așa ceva”, „Nu a surprins pe nimeni acest Golden Buzz, nici pe concurent.

Acel Golden Buzz îl merita doamna paralizată din cărucior”, au fost doar câteva dintre comentariile postate pe Facebook.

Cu toate astea, Andra a declarat că a rămas impresionată de talentul lui Mario și că este foarte greu să transformi furia în artă.

„Este foarte interesant cum un dansator, prin niște mișcări, te poate face să trăiești melodia și momentul. Atâta emoție dintr-un moment de dans, eu n-am mai văzut sau cel puțin nu am mai întâlnit pe acest scaun de jurat. În momentul ăsta, când întâlnesc oameni ca tine, ce să fac? Cred că a fost cel mai intens mod de a spune o poveste printr-un dans”, a dezvăluit Andra.

Vezi și

Cum era ora de lucru manual și Ziua Pionierilor în România comunistă

În timpul regimului comunist din România, participarea la ora de lucru manual și celebrarea zilei …