Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea s-a dat în spectacol pe iaht, alături de noul ei iubit – FOTO

Mădălina Ghenea a fost fotografiată de paparazzi din străinătate pe un iaht, alături de nou ei iubit. Cu formele apetisante la vedere, actrița a făcut show în fața partenerului cu care tocmai s-a cuplat, scrie Cancan.

Mădălina Ghenea a făcut carieră la Hollywood și este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, grație filmelor în care a apărut alături de figuri celebre. În plus, românca este dorită și de mulți bărbați, iar silueta perfectă o și ajută în acest sens.

Mădălina Ghenea a atrage atenția cu fiecare apariție în public. Recent, vedeta a fost fotografiată în ipostaze de senzație, alături de noul ei iubit. Aflată pe un iaht, actrița și-a etalat formele de invidiat chiar în fața partenerului. Fotografiile au fost realizate de paparazzi din străinătate.

Românca și iubitul ei au fost pozați din toate unghiurile. Mădălina Ghenea are o siluetă perfectă, iar formele ei au fost admirate la maximum de bărbatul care i-a cucerit inima.

Noul iubit al Mădălinei Ghenea se numește Andrea Castagnola și este originar din Peninsulă. Cuplul se afla în apropierea unei plaje din Portofino, Italia.

Mădălina Ghenea, relații cu Gerard Buttler, Philipp Plein sau Matei Stratan

Mădălina Ghenea se poate lăuda cu câteva relații cu bărbați celebri, Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan ori Vito Schnabel, dar de fiecare dată a intervenit câte ceva, iar poveștile de dragoste s-au destrămat. Apoi, pentru frumoasa actriță a urmat o pauză, în care s-a concentrat pe viața profesională. Dar, la un moment dat, s-a speculat că ar fi început o poveste de iubire cu Nicolo Zaniolo, un tânăr fotbalist de la AS Roma.

“După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică”, nota Gazzetta dello Sport.

Mai mult, aceeași publicație anunța că Mădălina Ghenea, care a filmat într-o reclamă alături de Cristiano Ronaldo, i-ar fi stricat lui Zaniolo relația cu iubita lui Sara. “În pofida amorurilor furtunoase, prioritatea rămâne revenirea după accidentare; Roma îl așteaptă, cu sau fără iubită”, era știrea din presa italiană.

loading...