Ce job are Andreea, iubita lui Bursucu. E în Mamaia

Bursucu, unul dintre cei mai iubiti oameni de la Kanal D, se bucura de o relatie de 8 ani cu o tanara superba pe nume Andreea, despre care se stie foarte putin. Iata cu ce se ocupa si cum arata viata lor personala!

Bursucu este unul dintre cei mai iubiti oameni de la Kanal D, iar Andreea, partenera lui de viata, este o tanara frumoasa si inteligenta. Aceasta lucreaza ca manager la cel mai mare parc de distracții al stațiunii Mamaia, fiind o femeie de cariera si o mama extrem de iubitoare. Cuplul are doua fetite superbe, Alessia si Anays, iar adolescenta este fiica Andreei dintr-o relatie anterioara.

Alessia este fiica vitrega a lui Bursucu si a crescut-o singura, deoarece tatăl biologic al copilului a murit când aceasta avea doar 3 ani. Adolescenta este tare frumoasa si foarte desteapta. „Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, declara Bursucu despre fiica sa vitrega.

In schimb, Anays este fetita lor comuna, care a adus bucurie in familia lor. Desi au o diferenta mare de varsta, cele doua surori se inteleg de minune, iar Bursucu este un tata fericit si mandru de ambele fetite.

Desi nu au vorbit foarte mult despre viata lor personala, se stie ca cei doi se iubesc de opt ani si traiesc o frumoasa poveste de dragoste. In perioada starii de urgenta, impusa de pandemia de COVID-19, Bursucu a petrecut mai mult timp in Bucuresti decat la Constanta si a marturisit ca ii este foarte dor de familie.

„Imi lipsesc foarte mult… Singurul mod in care imi alin dorul este apeland la Facetime, pentru ca le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales ca fetele cresc, mai ales cea mica, si se dezvolta foarte repede. E importanta orice zi pierduta din viata lor pentru mine. Acum merg la Constanta saptamanal, plec vineri dupa emisie si ma intorc luni in Capitala. De fiecare data cand revin acasa, imi pare ca mezina noastra a crescut vizibil, mi se pare ca vorbeste mai mult, ca face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă”, a declarat el la acea vreme.

Vezi și

Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci …