Regé-Jean Page | Foto: Morgan Lieberman/Getty Images

Actorul Regé-Jean Page, Ducele din seriaul Netflix „Bridgerton”, desemnat printre cele mai influente personalităţi în 2021 – VIDEO

Actorul britanic Regé-Jean Page, care a interpretat rolul Ducelui de Hastings în popularul serial ”Bridgerton” difuzat de Netflix şi care este în cărţi pentru a fi protagonistul viitorului film din seria James Bond, a fost selectat de revista Time pe lista celor mai influente personalităţi ale anului 2021, relatează online ziarul spaniol El Pais, preluat de Agerpres.

Actorul britanic Regé-Jean Page, care îl interpretează pe aristocratul Simon Basset în „The Bridgerton”, serialul creatoarei de televiziune Shonda Rhimes, a devenit una dintre feţele cele mai populare ale momentului. El a jucat rolul Ducelui în cele opt episoade ale primului sezon al acestui serial devenit cult alături de Phoebe Dynevor, care o interpretează pe Daphne Bridgerton, iar acum numele său este cel mai des auzit pentru viitorul James Bond.

La acest curent de popularitate se adaugă şi faptul că prestigioasa revistă americană l-a inclus în 2021 TIME100 NEXT. „Am rămas fără cuvinte. Însă, din fericire, Shonda este mereu la înălţime. Mulţumesc, @shondarhimes Mulţumesc @TIME. Este un moment emoţionant”, a scris el pe reţelele de socializare.

Actorul a fost ales şi pentru a juca în filmul „Dungeons & Dragons”, o nouă adaptare a legendarului joc de personaje, din a cărui distribuţie mai fac parte Chris Pine, Michelle Rodríguez, Justice Goldstein şi John Francis Daley. Este şi motivul pentru care popularitatea sa a explodat, astfel încât contul său de pe reţelele de socializare a crescut de la 34.000 la peste 5 milioane de fani.

Regé-Jean Page şi-a dezvoltat marea parte a carierei sale în Marea Britanie, ţară în care s-a născut din părinţi veniţi din Zimbabwe. Iubita sa este Emily Brown, o scriitoare în vârstă de 30 de ani, care lucrează ca freelancer pentru firme precum Nike, Converse şi Uber. Actorul este un mare iubitor al sportului şi joacă fotbal la FBB Warrior din Londra. Cuplul a cumpărat o casă la Londra în februarie anul trecut, la câteva luni după ce s-a încheiat primul sezon al serialului „Bridgerton”.

În copilărie, el s-a mutat în Zimbabwe, alături de cei patru fraţi ai săi, de mama sa, o infirmieră originară din această ţară africană, şi de tatăl său, un predicator britanic. El a trăit astfel pe propria piele rasismul într-o ţară unde căsătoriile inter-rasiale nu erau acceptate de societate. De aceea, el şi-a exprimat în numeroase interviuri satisfacţia faţă de reprezentarea în acest serial de epocă a unor personaje cu nuanţe diferite ale pielii.

La întoarcerea la Londra în adolescenţă, el a înfiinţat un grup de muzică punk împreună cu fratele său care şi-a vopsit părul în verde. Până la urmă Page a decis să urmeze cursurile de actorie la prestigiosul Drama Centre London, o şcoală pe care au absolvit-o actori precum Colin Firth, Pierce Brosnan, Emilia Clarke sau Michael Fassbender. După absolvirea din 2013, a jucat în mai multe piese de teatru, precum „Neguţătorul din Veneţia”, piesă adaptată de Jonathan Munby, la teatrul Shakespeare’s Globe din 2015.

După mai multe roluri secundare, el a avut norocul să fie cooptat în universul Shondaland – universul Shondei Rhimes, creatoarea serialelor „Grey’ s Anatomy” şi „Scandal” – iar în 2018 a obţinut un rol în serialul „For the people” despre lumea avocaţilor produs de Rhimes. A fost momentul în care el i-a atras atenţia celebrei producătoare de televiziune.

Actorul a povestit că pentru rolul său din „Bridgerton” a fost nevoit să treacă printr-o amplă pregătire. Practic a fost obligat să înveţe să danseze, să boxeze, să călărească şi să urmeze cursuri de dicţie şi de istorie din perioada Victoriană. Acest rol i-a impus o aspră pregătire, atât fizică cât şi academică. „Partea mea preferată este să învăţ lucruri noi despre lumea care mă înconjoară şi să mă distrez în acelaşi timp. Să călăresc a fost foarte distractiv, urcasem o singură dat în şa în Texas. Dar s-a dovedit că nu era acelaşi lucru (…) şi că diplomaţia mea ecvestră era la începuturi”, a explicat el într-un interviu.

Vezi şi

Netflix concurează cu TikTok. Aplicația va conține o secțiune de scurte clipuri amuzante, denumită Fast Laughs – VIDEO

Netflix lansează o noua caracteristică care oferă utilizatorilor oportunitatea de a se amuza în toiul …

loading...