„Acum la TREABĂ!” Rareş Bogdan, mesaj tranşant pentru Guvernul Orban după ce preşedintele Iohannis a convins Europa să trimită 80 de miliarde de euro în România

Preşedintele Iohannis a anunţat că România a obţinut, în urma negocierilor-maraton de la Summitul UE, aproape 80 de miliarde din pachet de ajutor de 750 miliarde de euro pentru statele membre, în contextul pandemiei de coronavirus.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a comentat vestea, apreciind tactica adoptată de şeful statului în timpul negocierilor.

„Victorie uriașă marca Klaus Iohannis, după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. Prestație excelenta și foarte aplicată a Președintelui României. Pas cu Pas, a obținut TOT ce se putea obține pentru ROMANIA. De acum, doar sa înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie sa facem cu ei”, a declarat Rareş Bogdan.

Acesta a pus presiune pe Guvernul Orban, care trebuie să se apuce de treabă pentru a absorbi banii europeni alocaţi ţării noastre.

„Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornita execuția și finalizate. Adică, mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi. UE îți da, nu îți bagă însă și în traistă. Președintele României s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul. Acum la TREABA! Sunt convins ca și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHAL pentru Romania”, a transmis europarlamentarul.

„De azi noapte EUROPA este mai puternica, iar Romania este și mai respectata in Europa. Urmează și altele. In primul rând statutul și condițiile pentru muncitorii sesozieri și pentru cei cu contracte temporare trebuie de urgentă reglementat. TOTUL pentru Romania și cetățenii ei”, a mai spus Rareș Bogdan.

Vezi şi

Ce spune preşedintele Iohannis despre o nouă carantină naţională

Preşedintele Klaus Iohannis nu consideră a doua carantină naţională o soluţie. „Ce-am face? Închidem ţara …

loading...