Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Viorica Dăncilă s-a supărat pe Klaus Iohannis. Rareș Bogdan: „Să mori de râs!”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan a comentat ironic reacția premierului Viorica Dăncilă, care s-a enervat că președintele Iohannis nu s-a consultat cu ea înainte de vizita în SUA.

Premierul Viorica Dancilă a afirmat că președintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa aibă „o discuție cu Guvernul şi Parlamentul” înainte de a pleca în vizită în Statele Unite, unde se va întâlni cu Donald Trump. „Discuţia ar fi trebuit să aibă loc înainte de vizită şi trebuia de la Guvern să plece anumite linii care să fie abordate în aceasta discuție cu președintele Trump”, a spus Dăncila.

„Să mori de râs!”, a fost reacția lui Rareș Bogdan.

„Să se consulte cu ea, care confundă Galațiul cu Iașiul, Hunedoara cu Suceava, Blajul cu Alba Iulia, nemaivorbind de Podgorica cu Pristina și de faptul că nu ține minte numele premierilor cu care se întâlnește (estonian, bulgar). În plus, după două mandate de europarlamentar habar nu avea că Iranul și Pakistanul nu sunt membre UE. Ce să-i fi spus președintele Iohannis omologului american din partea ei, că vecinii chinezi fac trafic de frontieră cu țigări?”, s-a înrebat liderul PNL.

Vezi şi

Rareş Bogdan, dezvăluiri din interiorul PSD: „Sunt doar niște cinici și hrapareti care mint cu voluptate”

Prim vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan a dezvăluit ce se întâmplă în interiorul PSD şi …

loading...