Rareş Bogdan: „Tudorele, nu uita, așteptăm spovedania!”

Rareş Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare, a comentat declaraţiile ministrului demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, care dezvăluise cum se avizează actele normative care ajung pe masa Guvernului.

„Cum se adoptă actele normative ale Executivului PSD: fără strategie, fără noimă. Un întreg Guvern care stă toată ziua și pândește telefonul, să sune șeful cel mare, cu indicații. Asta dacă are timp și nu minte oamenii fără niciun pic de obraz, sau nu dă indicații să se bată/gazeze contestatarii, sau nu întreabă oglinda cine-i cel mai șmecher din întreaga țara. Ehei, simt eu că Toader are de spus vreo câteva volume… Tudorele, nu uita, așteptăm spovedania!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Tudorel Toader abordase, pe aceeași rețea de socializare, tema avizării proiectelor, în replică la câteva afirmații ale ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. „O simpla intrebare! Recunoaste cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu cateva ore inaintea sedintei de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita intarziere de la MJ?

PS: Adevarat este si faptul ca uneori se ‘intampla’ exact invers- mai intai se evoca intarzierea la MJ, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat duminica, la Targu Jiu, ca instituția pe care o conduce a primit de la Ministerul Justiției 17 pagini de observații privind ordonanța pe achiziții, printre recomandari fiind şi cea de obţinere a unui aviz de la Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

Vezi şi

De ce PNL este singurul partid care poate învinge PSD. Explicaţia lui Rareş Bogdan – VIDEO

Rareș Bogdan, care ocupă primul loc pe lista liberalilor pentru Parlamentul European, susține că PNL …