Rareş Bogdan anunţă începutul sfârşitului pentru PSD. „Vor veni alegeri anticipate”

„Number one” pe lista PNL la alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan anunţă că PSD va pierde guvernarea în urma alegerilor anticipate şi anunţă scoruri de peste 30% pentru liberali.

„Îi spulberăm, țineți minte ce vă spun. Votul ăsta este simplu: Europa sau Eurasia. Jos PSD, la revedere. Credeți că ne vom opri aici? Vom obține un scor istoric, cel mai mare scor pe care PNL l-a avut în ultimii 30 de ani va fi pe 26 seara”, a afirmat Rareş Bogdan duminică, la B1TV.

„Credeți că ne vom opri aici, după ce vom lua peste 30%, iar PSD cade la sub 25%? Îi vom trimite acasă pe cei de la PSD, la revedere legitimitate. Vor veni alegeri anticipate (…) România nu mai poate sta sub guvernare PSD, să mai fie rușinea PSD. Dragnea nu a ieșit din Camera Deputaților, singurul loc în care s-a dus a fost Israelul”, a mai spus Rareş Bogdan.

Vezi şi

Poluarea aerului, responsabiă pentru 400.000 de decese premature în Europa, în 2016

Calitatea slabă a aerului a provocat aproximativ 400.000 de decese premature în Europa în 2016, …

Un comentariu

  1. Adriana Negruti

    Foarte tonica aceasta abordare, dupa atatia ani de tatonari, auzim, in sfarsit, un discurs curajos si FIRESC !!!! Acesti 30 de ani de tranzitie si minciuna au anihilat vointa romanilor, in loc sa le dea curaj, si asta numai din cauza mafiei pcr care si-a facut simtita prezenta, fara rusine in toti acesti ani!!! Si-au facut mendrele si si-au consolidat tentaculele, iar bietii romani, resemnati, abia au mai sperat intr-o schimbare adevarata…Poate ne ajuta bunul Dumnezeu sa ne revenim. Am parcurs grele vami, e greu sa devii liber dupa ce ai trait in lagar de concentrare 45 de ani, frica a intrat oamenilor IN OASE !!!! Si o vina primordiala o au rusii, pentru ca nu si-au retras agentii niciodata si au sabotat cat au putut parcursul nostru euroatlantic!!!