„Neam prost!” Mihai Morar, supărat pe atitudinea lui Culiță Sterp, după gravul accident provocat la Cluj

Faptul că manelistul Culiță Sterp a provocat un accident rutier grav la Cluj nu mai este un secret pentru nimeni. Însă după ce și-a cerut scuze în mediul online, acesta a avut o atitudine sfidătoare când s-a prezentat iar la tribunal.

Pentru faptele sale, multe la număr, făcute într-o singură noapte, Culiță plătește acum în fața oamenilor legii, dar este aspru criticat și de internauți ori chiar de alte persoane publice.

Atitudinea lui Culiță Sterp l-a scos din minți pe Mihai Morar

După Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu, acum și Mihai Morar vorbește despre accidentul pe care l-a provocat Culiță Sterp. Mihai Morar nu a fost enervat doar de faptul că manelistul a provocat un haos în timp ce era beat și consumase substanțe interzise, ci și pentru atitudinea acestuia.

Fostul prezentator TV spune că replicile lui Culiță la adresa jurnalistului arată, de fapt, ce fel de om este artistul, pe lângă ceea ce a dorit până acum să știe publicul despre el.

„După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovata agresiv: NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?… Iată definiția perfectă pentru NEAM PROST, a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unor imagini ce-l aveau în prim-plan pe Culiță Sterp, surprins pe holurile tribunalului din Cluj, în timp ce le dădea replica reporterilor aflați la fața locului.

Cazacu și Ștefănescu îl taxează pe manelist

De asemenea, Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu și-au spus părerea despre acesta și a clasat acțiunile lui ca fiind grave. Cei dou sunt de părere că celebritatea, din păcate, dacă nu este gestionată corespunzător, îi fac pe cei ajunși sus să uite de unde au plecat, să nu mai țină cont de reguli și să creadă că totul li se cuvine.

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu. Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu, urmat fiind de colegul său: „Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali. Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat și Andrei Ștefănescu.

Vezi și

Georgiana Lobont și soțul ei le-au închis gura tuturor. Ce au făcut cei doi

Georgiana Lobonț și soțul ei le-au închis gura tuturor cu ultimele imagini postate pe internet. …