foto standard.co.uk

Minorul din Neamț care și-a omorât unchiul cu un cuțit a fost arestat

Un minor în vârstă de 17 ani, din localitatea Zăneşti, a fost arestat preventiv pentru 30 zile de judecătorii Tribunalului Neamţ, după ce şi-a înjunghiat mortal unchiul şi a rănit o altă persoană.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului A.D.S. (…) pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, în forma violenţei în familiei (…) şi tentativă de omor, în forma violenţei în familie (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 07.05.2023 şi până la data 05.06.2023, inclusiv”, se arată în decizia instanţei, luată duminică, potrivit Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, crima s-a produs în locuinţa victimei, din localitatea Zăneşti, pe fondul consumului de alcool. Minorul şi-a înjunghiat unchiul în vârstă de 43 ani şi a rănit o altă persoană aflată în locuinţă, în vârstă de 41 ani, după care a fugit.

La faţa locului a venit un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care a constatat că victima în vârstă de 43 ani este decedată. Cealaltă victimă a fost preluată şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Vezi și

Andreea Mantea a fost filmată plângând la geam

Andreea Mantea și fiul ei, David, au izbucnit în lacrimi la TV. Totul a pornit …