De ce a divorțat Lora de comediantul Dan Badea. ”Am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie”

Lora și Dan Badea au divorțat după doar doi ani de căsnicie. Deși cei doi au glumit, s-au îmbrățișat, au plecat tot împreună la notar, iar în mașină au dansat, lucrurile nu au fost deloc așa cum au lăsat ei să pară.

„Dragii mei, vin alegerile…Și cum într-o carieră de politician trebuie să renunț la…N-am batistă la piept”, glumea Badea în ziua divorțului.

Lora, despre căsnicia cu Dan Badea: “Devenise agresiv fizic”

Ceva mai târziu, după ce amândoi și-au găsit fericirea alături de alte persoane, Lora a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ce a însemnat căsnicia cu Dan Badea și care au fost motivele reale pentru care au ajuns să divorțeze.

“Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a declarat cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe” în mai 2017.

Aceasta a dezvăluit că Dan Badea devenise agresiv cu ea și a pus-o să aleagă între el și carieră.

“O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie”, a mai dezvăluit Lora cu multă emoție și durere în voce.

Ea și-a amintit despre un episod în care i-a fost teamă pentru viața ei.

“Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a mai povestit logodnica lui Ionuț Ghenu în cadrul emisiunii care a fost difuzată la Antena Stars.

Și-a înșelat soțul cu impresarul?

Varianta lui Dan Badea este total diferită de a ei. Actorul de stand-up a susținut că a fost înșelat de Lora cu impresarul ei, pe vremea când ei erau căsătoriți. Nu este vorba despre nimeni altul decât de Ionuț Ghenu, cu care artista s-a și logodit între timp.

Dan Badea a făcut această dezvăluire chiar înainte să facă din nou pasul cel mare cu Mădălina. Acesta a fost întrebat de realizatoarea tv dacă nu îi este teamă să fie înșelat din nou, după căsătorie. Lora a fost acuzată atunci, că i-a furat iubitul prietenei ei, Doinița Oancea. Este vorba de Ionuț Ghenu, cel care îi este și impresar și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

„Nu mi-e teamă deloc să fac din nou acest pas. Nu o să am moment de stand up la nuntă. Eu nu o să spun nimic, doar dacă se îmbată Bordea”, a mai spus Dan Badea. „Nu mi-e teamă că voi fi înşelat din nou”, a adăugat comediantul.

Vezi și

Exerciţiu de mobilizare în două județe de la granița de est a României. Rezerviştii au fost chemaţi la unităţile militare

Un amplu exerciţiu de mobilizare se desfăşoară săptămâna aceasta în judeţele Brăila şi Galaţi. Exerciţiul …