Nicole Cherry a anunțat că este însărcinată. „De câteva luni trăiesc mai intens”

Nicole Cherry este însărcinată cu iubitul eI Florin. Cântăreața a dat vestea într-un mod inedit, printr-o fotografie alături de partenerul ei, în care i se poate vedea burtica de gravidă, scrie Playtech.

Nicole Cherry este însărcinată. Vedeta a dat vestea și a postat prima fotografie cu burtica

Într-o rochie roșie, care i se mulează pe burtică, Nicole Cherry a postat alături de fotografie un mesaj emoționant, în care își anunța fanii că urmează să devină mămică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

De remarcat este faptul că vedeta are câteva luni bune de sarcină, lucru pe care l-a și dezvăluit în mesajul ei. În vârsă de 22 de ani, celebra artistă a ținut să împărtășească bucuria cu fanii ei.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele.

De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Nicole Cherry și Florin, iubitul ei

Iată că zvonurile s-au adeverit și cântăreața așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul copilaș alături de Florin, iubitul ei în vârstă de 30 de ani.

„Ne cunoșteam dinainte. Poate și asta a făcut să nu fie totul atât de surprinzător. Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza.

El e mai mare decât mine. El are 29 de ani și eu 21 de ani. M-a cunoscut la 16 ani, atunci era o diferență. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea.. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, mărturisea Nicole Cherry, acum ceva timp.

Tatăl lui Nicole Cherry a păstrat secretul că va deveni bunic

Recent, tatăl lui Nicole Cherry a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro că își dorește să devină bunic, însă a decis să respecte dorința fiicei sale de a fi ea cea care le dă vestea fanilor.

“Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”.

Nicole Cherry a trecut printr-o relație eșuată, după ce iubitul a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei. La scurt timp după aceea, vedeta l-a întâlnit pe Florin, cu care trăiește o poveste de dragoste frumoasă, iar acum urmează să devină părinți.

loading...