Foto: Guliver / Gettyimages

BREAKING NEWS: România a depăşit pragul de 4.000 de decese. 51 de persoane cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore

Alte 51 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 4.018, informează, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS), citat de Agerpres.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 51 de decese – 32 bărbaţi şi 19 femei – ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus internaţi în spitalele din Alba, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Olt, Prahova, Suceava, Vaslui, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 4 – la categoria de vârstă 40-49 de ani, 2 – la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 – la categoria de vârstă 60-69 ani, 21 – la categoria de vârstă 70-79 ani şi 14 decese la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 49 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru 2 pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Vezi şi

11 judeţe şi Bucureştiul se află pe lista Gerrmaniei cu zonele de risc din România

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că autorităţile germane au actualizat lista zonelor de risc din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...