Foto: Facebook / Maria Nitescu

Medicul care a publicat fotografia cu ambulanţele cu pacienţi COVID-19 care stau la coadă la Institutul Matei Balş: „Mai aveţi îndoieli?”

Un medic de la institutul Matei Balş a publicat pe pagina de Facebook o fotografie în care apar mai multe ambulanţe care aşteaptă pentru pacienţi infectaţi sau posibili infectaţi cu COVID-19. „Mai aveţi îndoieli?”, întreabă medicul Maria Niţescu pe reţeaua de socializare, potrivit Mediafax.

Medicul spune că imaginea pe care a publicat-o a fost preluată de la o colegă, asistenta medicală Gabi Ciobanu, de la Institutul Matei Balş.

„Mai aveti îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Bals, Spital COVID de faza 1”, a scris Maria Niţescu pe Facebook.

Institutul Matei Balş se află în prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus, fiind spitalul din România care a tratat cei mai muţi bolnavi infectaţi.

Vezi şi

Cea mai bună veste de la începutul pandemiei! Toate judeţele, dar și Capitala, au intrat în SCENARIUL VERDE

Bucureştiul şi judeţul Cluj au ieşit din scenariul galben de infectări cu SARS-CoV-2 şi sunt …

Un comentariu

  1. Am îndoieli mai mari. În seriozitatea conducătorilor !
    Dacă spitalul e plin de pacienți covid și nu mai sunt locuri, cum afirmă pe la toate televiziunile trompetele panicii covid, unde mai pot băga noi pacienți ?
    De ce mai așteaptă și nu duc pacienții în altă parte.
    Nu se leagă lucrurile !

loading...