Foto: Facebook / Maria Nitescu

Medicul care a publicat fotografia cu ambulanţele cu pacienţi COVID-19 care stau la coadă la Institutul Matei Balş: „Mai aveţi îndoieli?”

Un medic de la institutul Matei Balş a publicat pe pagina de Facebook o fotografie în care apar mai multe ambulanţe care aşteaptă pentru pacienţi infectaţi sau posibili infectaţi cu COVID-19. „Mai aveţi îndoieli?”, întreabă medicul Maria Niţescu pe reţeaua de socializare, potrivit Mediafax.

Medicul spune că imaginea pe care a publicat-o a fost preluată de la o colegă, asistenta medicală Gabi Ciobanu, de la Institutul Matei Balş.

„Mai aveti îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Bals, Spital COVID de faza 1”, a scris Maria Niţescu pe Facebook.

Institutul Matei Balş se află în prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus, fiind spitalul din România care a tratat cei mai muţi bolnavi infectaţi.

Vezi şi

Actrița Carmen Tănase, adversară a vaccinurilor, s-a infectat cu coronavirus

Actrița Carmen Tănase, care a afirmat de mai multe ori că refuză vaccinarea, s-a infectat …

Un comentariu

  1. Am îndoieli mai mari. În seriozitatea conducătorilor !
    Dacă spitalul e plin de pacienți covid și nu mai sunt locuri, cum afirmă pe la toate televiziunile trompetele panicii covid, unde mai pot băga noi pacienți ?
    De ce mai așteaptă și nu duc pacienții în altă parte.
    Nu se leagă lucrurile !

loading...