Coronavirus în lume, situația la zi: Aproape 5 milioane de cazuri confirmate, aproape 2 milioane de persoane vindecate

Până acum, la nivel mondial au fost raportate 4,988,994 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Numărul deceselor cauzate de COVID-19 a depşit 324.958, iar 1.959.149 persoane au fost declarate vindecate, informează Mediafax.

China raportează 5 noi cazuri de COVID-19 faţă de 6 cu o zi mai devreme

China a înregistrat cinci noi cazuri de coronavirus pentru 19 mai, în scădere, faţă de şase cu o zi mai devreme, a informat miercuri Comisia Naţională de Sănătate, potrivit Reuters.

Marea Britanie se apropie de 43.000 de decese cauzate de COVID-19

Marea Britanie a ajuns la aproape 43.000 de decese cauzate de COVID-19 şi este ţara cea mai afectată de coronavirus din Europa, ceea ce ridicâ mai multe întrebări cu privire la gestionarea crizei de către premierul Boris Johnson, potrivit Reuters.

Brazilia înregistrează o creştere record a deceselor şi a cazurilor de coronavirus

Brazilia a înregistrat marţi un nou record de 1.179 de decese într-o singură zi cauzate de noul coronavirus, iar numărul total al deceselor a ajuns la 17.971 şi 271.628 de cazuri confirmate, a anunţat Ministerul brazilian al Sănătăţii, potrivit Reuters.

Oamenii de ştiinţă argentinieni lucrează la un kit de testare pentru coronavirus rapid şi ieftin

Oamenii de ştiinţă argentinieni lucrează la producerea a ceea ce ei numesc un kit de testare pentru coronavirus rapid şi ieftin, care, potrivit guvernului, a atras deja interesul altor ţări, informează Reuters.

Vezi şi

Italia a redeschis graniţele, turiştii nu vor mai fi plasaţi în carantină. „Nu trataţi Italia ca o lepră!”

Italia şi-a redeschis graniţele şi a pus capăt restricţiilor de călătorie între regiuni, sperând să …

loading...