Cea mai bine plătită vedetă pe Instagram în 2019 a încasat peste 1 mil. de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat – FOTO

Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrităţi de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta câştigând câte 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat, relatează Mediafax.

Acesta este al doilea an consecutiv în care Kylie Jenner ocupă prima poziţie în topul realizat de Instagram.

Tânăra în vârstă de 22 de ani are peste 153 de milioane de abonaţi pe platforma de socializare online şi a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care şi-au făcut averea pe cont propriu, mulţumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

Potrivit analiştilor, prezenţa pe reţelele de socializare a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiştii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulţi factori, inclusiv implicarea publicului, numărul persoanelor care o urmăresc şi frecvenţa postărilor.

Kylie Jenner s-a născut pe 10 august, 1997, în Los Angeles. Este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner şi Caitlyn Jenner (cunoscută anterior drept Bruce Jenner).

Pe locul al doilea al clasamentului se află Ariana Grande, ale cărei mesaje sponsorizate pot ajunge până la 996.000 de dolari.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

happy holidays @ultabeauty #thankunext 🤍

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande) pe

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalităţi de pe Instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari.

Pe locul al patrulea se află sora şi colega de reality show a lui Kylie Jenner, Kim Kardashian, cu 910.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat, iar, pe locul al cincilea, cântăreaţa Selena Gomez, cu 886.000 de dolari.

Vezi şi

FELICITĂRI! Cristiano Ronaldo îşi transformă hotelurile în zone de carantină pentru bolnavii de coronavirus şi plăteşte medicii din buzunarul său

Cristiano Ronaldo face un gest impresionant în plină criză mondială de sănătate. Aflat în autoizolare …

loading...