Rareş Bogdan: „RESPECT adevăraţilor luptători pentru LIBERTATEA noastră”

30 de revoluţionari din Bucureşti şi Timişoara se află în aceste zile la Bruxelles, la 30 de ani de la evenimentele din 1989. Delegația română din PPE organizează o expoziţie cu imagini de la Revoluţie, în Parlamentul European.

„RESPECT adevăraţilor luptători pentru LIBERTATEA noastră, celor ce au crezut și celor ce încă cred că România merită TOT!”, a exclamat Rareș Bogdan.

„Am făcut ce trebuie, am făcut ce nu au făcut alții, din păcate. Important este că am reușit să invităm și să aducem la Bruxelles, în Parlamentul European, în Capitala Europei, 30 de veritabili revoluţionari din 1989, de la Timişoara și București, pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat în urmă cu 30 de ani în România! Doru Marieș, Lucian Călădararu, Romeo Dunca şi Marian Moroşanu sunt printre ei!”, a explicat europarlamentarul.

Rareş Bogdan le-a mulţumit colegilor din delegatia română din PPE, dar şi Grupului PPE pentru că „a înţeles exact cât de important este pentru noi să îi aducem pe aceşti oameni în inima Europei, la Bruxelles”.

Vezi şi

Europarlamentarii britanici şi-au luat adio de la UE cu ochii în lacrimi – VIDEO

Un moment emoţionant a avut loc, miercuri seară, în Parlamentul European, după ce votul privind …

loading...