Foto: captură video

Încă mai ai curajul să fumezi? Cum arată plămânii unui bărbat care a fumat timp de 30 de ani un pachet de ţigări pe zi – VIDEO

Imaginile şocante publicate de medicii dintr-un spital din China dezvăluie cum arată plămânii unui fumător înrăit, care nu a putut să scape de cumplitul obicei timp de 30 de ani, transmite Daily Mail, preluat de Mediafax.

În loc să aibă nuanţa sănătoasă de roz, plămânii sunt de culoarea cărbunelui, aceştia fiind extrem de inflamaţi în urma deceniilor de fumat.

Medicii de la Spitalul Wuxi din Jiangsu, China, au extras organele de la un bărbat în vârstă de 52 de ani, care în urma mai multor boli pulmonare a murit.

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Filmarea realizată de către chirurgi a fost vizionată de peste 25 de milioane de internauţi pe reţelele de socializare, unii utilizatori spunând că este „cea mai bună reclamă anti-fumat din toate timpurile”.

Imaginile au fost publicate de către spital, alături de întrebarea „Încă mai ai curajul să fumezi?”.

Pacientul dorea să-şi doneze organele după moarte, dar medicii au realizat rapid că acestea nu pot fi folosite.

Doctorul Chen, un chirurg specializat în transplanturi şi vicepreşedintele instituţiei, a condus operaţia.

„Pacientul nu a fost supus unei tomografii înainte de deces. Bărbatul a fost declarat în moarte cerebrală, iar plămânii săi au fost extraşi la scurt timp după aceea”, a spus medicul.

Vezi şi

Iohannis acuză PSD de tergiversarea legii carantinării. „Fac apel să se finalizeze discuţiile” – VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că PSD „tergiversează” legea carantinării şi izolării şi a …

loading...