Filmuleţ cu o fetiţă nou-născută, abandonată într-un sac de plastic, provoacă emoție pe rețelele de socializare- VIDEO

Poliţia din statul american Georgia, din sud-estul Statelor Unite, a difuzat miercuri un filmuleţ cu o fetiţă nou-născută, abandonată într-un sac de plastic, într-o zonă împădurită, în încercarea de a-i găsi mama, informează AFP, preluat de Agerpres.

Filmuleţul, înregistrat cu mini-camera unuia dintre poliţiştii care au participat la operaţiunea de salvare, a suscitat o emoţie intensă pe reţelele de socializare.

El îi arată pe poliţiştii din Cummings (Georgia) în timp ce descoperă nou-născuta abandonată pe marginea unui drum în noaptea de 6 – 7 iunie, după ce alerta a fost dată de o persoană care a auzit un copil plângând în pădure.

Biroul şerifului din comitatul Forsyth „continuă să investigheze şi să urmărească piste” cu privire la fetiţă, pe care poliţiştii au numit-o „India”, a indicat departamentul pe poliţie pe contul său de Twitter.

„Prin publicarea videoclipului despre cum a fost descoperită Baby India, sperăm să primim informaţii credibile şi să ajungem la o concluzie”, se afirmă în comunicatul care adaugă că micuţa „se simte foarte bine”.

În videoclip se poate auzi un poliţist care încearcă să liniştească fetiţa în timp ce o eliberează din sacul de plastic, spunându-i „ce drăguţă eşti”, înainte de a o preda echipelor de salvare ajunse la faţa locului, care o înfăşoară într-o pătură.

Din 6 iunie, autorităţile o caută pe mama acesteia şi solicită ajutorul pe Twitter pentru a afla dacă cineva a văzut recent o femeia „în ultimul stadiu al sarcinii”.

Sute de utilizatori ai reţelelor de socializare au distribuit filmuleţul poliţiei, alături de hashtag-ul #BabyIndia, pentru a ajuta la găsirea mamei copilului.

Vezi şi

Unde s-a refugiat Bill Gates după anunțul divorțului. „Este locul perfect pentru a te ascunde”

Bill Gates se afla la un club de golf din California când a apărut ştirea …

loading...