Filmuleţ cu o fetiţă nou-născută, abandonată într-un sac de plastic, provoacă emoție pe rețelele de socializare- VIDEO

Poliţia din statul american Georgia, din sud-estul Statelor Unite, a difuzat miercuri un filmuleţ cu o fetiţă nou-născută, abandonată într-un sac de plastic, într-o zonă împădurită, în încercarea de a-i găsi mama, informează AFP, preluat de Agerpres.

Filmuleţul, înregistrat cu mini-camera unuia dintre poliţiştii care au participat la operaţiunea de salvare, a suscitat o emoţie intensă pe reţelele de socializare.

El îi arată pe poliţiştii din Cummings (Georgia) în timp ce descoperă nou-născuta abandonată pe marginea unui drum în noaptea de 6 – 7 iunie, după ce alerta a fost dată de o persoană care a auzit un copil plângând în pădure.

Biroul şerifului din comitatul Forsyth „continuă să investigheze şi să urmărească piste” cu privire la fetiţă, pe care poliţiştii au numit-o „India”, a indicat departamentul pe poliţie pe contul său de Twitter.

„Prin publicarea videoclipului despre cum a fost descoperită Baby India, sperăm să primim informaţii credibile şi să ajungem la o concluzie”, se afirmă în comunicatul care adaugă că micuţa „se simte foarte bine”.

În videoclip se poate auzi un poliţist care încearcă să liniştească fetiţa în timp ce o eliberează din sacul de plastic, spunându-i „ce drăguţă eşti”, înainte de a o preda echipelor de salvare ajunse la faţa locului, care o înfăşoară într-o pătură.

Din 6 iunie, autorităţile o caută pe mama acesteia şi solicită ajutorul pe Twitter pentru a afla dacă cineva a văzut recent o femeia „în ultimul stadiu al sarcinii”.

Sute de utilizatori ai reţelelor de socializare au distribuit filmuleţul poliţiei, alături de hashtag-ul #BabyIndia, pentru a ajuta la găsirea mamei copilului.

Vezi şi

Ofertă de 100 de milioane de dolari pentru Donald Trump să își scrie biografia

Cărţile despre actualul preşedinte al Statelor Unite au fost bestseller-uri în ultimii patru ani. Acum, …

loading...