Rareş Bogdan mătură pe jos cu liderii PSD: „În democraţie, hoţii stau la puşcărie” / „Infractori de drept comun, care au ras bugetele României”

Rareş Bogdan i-a catalogat pe liderii PSD drept „infractori de drept comun, care au ras bugetele României”.

„Mulţumesc tuturor celor care încă cred într-o Românie morală, a cinstei, a muncii, unde oamenii vor să clădească, nu să distrugă. Nu v-aţi săturat, dragii mei, ca de 2 ani şi patru luni să vorbim despre orice altceva decât despre locuri de muncă, investiţii, autostrăzi, spitale, şcoli? Nu v-aţi săturat să vorbiţi doar despre infractori, condiţiile din închisori, deţinuţi politici?

Aşa spun ei că sunt. Noi deţinuţi politici le spunem celor care s-au jertfit pentru ţara asta, cu preţul libertății. Ăştia sunt infractori de drept comun, care au ras bugetele României şi acum vor să scape. Nu v-aţi săturat de infractori, nu v-aţi săturat de grupul infracţional din Kiseleff?

Eu am învăţat ceva. În democraţie, hoţii stau la puşcărie, nu în Parlament, nu în Guvern. Niciodată în Modrogan”, a spus Rareș Bogdan într-un discurs susținut la Brașov, duminică.

Candidatul PNL la alegerile europarlamentare i-a transmis un mesaj şefului statului:

„Domnule preşedinte Iohannis, aceasta este armata dumneavoastră! Noi suntem în spatele dumneavoastră. Vom câştiga referendumul! Noi, toţi românii de bună-credinţă, suntem în spatele dumneavoastră. Suntem milioane şi milioane. Vom câştiga acest referendum, nu doar alegerile pentru că PNL şi românii de bună-credință nu vor amnistie şi graţiere pentru corupţi”, a afirmat fostul jurnalist, acum candidat PNL.

Vezi şi

CJ Cluj: Acțiunile publice întreprinse de conducerea executivă a aeroportului afectează independența justiției

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a răspuns, marţi, acuzaţiilor venite dinspre Aeroportul Cluj şi susţine că …