„Mai sunteți ministrul Sănătății?” Rareş Bogdan îi cere demisia Sorinei Pintea

Ministrul Sorina Pintea a făcut o vizită inopinată, în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul Orăşenesc Sinaia. „În această seară am avut parte de o surpriză plăcută”, a fost mesajul ministrului, transmis printr-o postare pe pagina de Facebook a ministerului, potrivit Digi24.

Ulterior, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a semnalat dispariţia acelei postări și întrebat-o pe Sorina Pintea dacă acest lucru are legătură cu faptul că el este primar liberal, iar recția lui Rareș Bogdan, candiat PNL pentrru alegerile europarlamentare, nu s-a lăsat așteptată.

„Decât să laude un primar liberal, mai bine minte. Doamna Pintea, mai sunteți ministrul Sănătății? Spitalele au făcut proiecte de investiții de 300 de milioane de euro, le-au câștigat (ele singure, nu PSD!), banii de la UE au intrat în contul ministerului în decembrie anul trecut!!! Ce ați făcut cu banii, doamna Pintea? DEMISIA!!!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

„În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orăşenesc Sinaia mi-a arătat că există şi unităţi sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toţi cei care contribuie la realizarea acestui lucru”, scrisese Sorina Pintea pe pagina de Facebook.

Într-o intervenţie telefonică la Jurnalul de Seară de la Digi24, primarul Vlad Oprea a spus că s-a bucurat de vizita ministrului, chiar dacă nu a fost sunat înainte. „Nu aveam numărul”, i-a răspuns Sorina Pintea.

Sunt convins că dacă doreaţi, îl aflaţi. M-am bucurat că l-aţi văzut (spitalul – n.r) şi că am văzut postarea dumneavostră. Vreau să văd că există susţinere. Am avut o surpriză neplăcută când aţi scos postarea de pe Facebook, şi am vrut să vă întreb ce s-a întâmplat. Bănuiesc că nu contează culoarea politică. S-a schimbat opinia, aţi constatat că nu era acelaşi spital?”, a întrebat primarul din Sinaia.

Vezi şi

rares bogdan

„Vom elibera România de sub jugul roșu!” Rareș Bogdan anunță că PNL va lua „un scor istoric” la locale

Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL, a declarat la Constanța că PNL va obține un „scor …

loading...