„Mai sunteți ministrul Sănătății?” Rareş Bogdan îi cere demisia Sorinei Pintea

Ministrul Sorina Pintea a făcut o vizită inopinată, în noaptea de marţi spre miercuri, la Spitalul Orăşenesc Sinaia. „În această seară am avut parte de o surpriză plăcută”, a fost mesajul ministrului, transmis printr-o postare pe pagina de Facebook a ministerului, potrivit Digi24.

Ulterior, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a semnalat dispariţia acelei postări și întrebat-o pe Sorina Pintea dacă acest lucru are legătură cu faptul că el este primar liberal, iar recția lui Rareș Bogdan, candiat PNL pentrru alegerile europarlamentare, nu s-a lăsat așteptată.

„Decât să laude un primar liberal, mai bine minte. Doamna Pintea, mai sunteți ministrul Sănătății? Spitalele au făcut proiecte de investiții de 300 de milioane de euro, le-au câștigat (ele singure, nu PSD!), banii de la UE au intrat în contul ministerului în decembrie anul trecut!!! Ce ați făcut cu banii, doamna Pintea? DEMISIA!!!”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

„În această seară am avut parte de o surpriză plăcută. Vizita la spitalul orăşenesc Sinaia mi-a arătat că există şi unităţi sanitare în care se poate face treabă. Felicit pe toţi cei care contribuie la realizarea acestui lucru”, scrisese Sorina Pintea pe pagina de Facebook.

Într-o intervenţie telefonică la Jurnalul de Seară de la Digi24, primarul Vlad Oprea a spus că s-a bucurat de vizita ministrului, chiar dacă nu a fost sunat înainte. „Nu aveam numărul”, i-a răspuns Sorina Pintea.

Sunt convins că dacă doreaţi, îl aflaţi. M-am bucurat că l-aţi văzut (spitalul – n.r) şi că am văzut postarea dumneavostră. Vreau să văd că există susţinere. Am avut o surpriză neplăcută când aţi scos postarea de pe Facebook, şi am vrut să vă întreb ce s-a întâmplat. Bănuiesc că nu contează culoarea politică. S-a schimbat opinia, aţi constatat că nu era acelaşi spital?”, a întrebat primarul din Sinaia.

Vezi şi

Ce postează vedetele pe timpul cornavirusului. Nu toţi fanii sunt mulţumiţi – FOTO, VIDEO

Pandemia cauzată de noul coronavirus îi aduce pe fani mult mai aproape de celebrităţi într-o …

loading...