Rețeta Amish. Scazi rapid colesterolul și tensiunea

Colesterolul crescut și tensiunea ridicată reprezintă factori de risc pentru apariția bolilor cardiovasculare. Vezi cum le poți scădea după o rețetă Amish.

Credincioșii Amish apelează întotdeauna la ingrediente naturale pentru a trata orice boală. Îți propunem să încerci băutura lor care scade colesterolul și tensiunea arterială. Ai grijă, însă, să vizitezi și un medic, dacă te confrunți cu aceste probleme.

Ingredientele folosite în comunitatea Amish sunt foarte puternice și bogate în nutrienți buni pentru inimă, potrivit positivemed.com. Mierea, de exemplu, conține calciu, potasiu, sodiu și vitaminele B, substanțe care luptă împotriva colesterolului crescut. Numeroase proprietăți benefice are și usturoiul, care poare reduce nivelul tensiunii arteriale. Ghimbirul conține o enzimă care se activează pentru a îmbunătăți sinteza colesterolului, iar oțetul de mere echilibrează nivelul PH-ului din organism. Sucul proaspăt de lămâie este foarte bun pentru cei care suferă de hipertensiune, deoarece relaxează vasele de sânge și le face mai flexibile. Dacă le prepari împreună, vei avea numeroase efecte benefice pentru organism.

Rețeta Amish pentru colesterol

Pentru această băutură ai nevoie de:

  • 15 grame de miere
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 cm de ghimbir ras
  • 1 lingură de oțet de mere
  • 1 lingură de suc de lămâie

Amestecă toate ingredientele în blender și păstrează compoziția obținută în frigider pentru câteva zile. Este indicat să iei această băutură de trei ori pe zi, înainte de mic-dejun, prânz și cină. Rezultatele vor apărea după p săptămână, însă ai grijă să nu iei acest medicament natural de mai mult de trei ori pe zi, scrie unica.ro.

Vezi şi

Alimentul banal care scade colesterolul, curăță vasele de sânge și te ajută să slăbești peste noapte

Prezent din ce în ce mai des în alimentația oamenilor, acest aliment are numeroase beneficii …

Un comentariu

  1. Care este cantitatea care se ia înainte de fiecare masa ? Cantitățile scrise mai sus sunt pentru o zi întreagă sau pentru o doza ( adică înaintea fiecărei mese principale ) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.