Victoria Beckham s-a retras la un centru SPA, după ce soţul ei a declarat la TV că e „tot mai complicat să fii căsătorit cu ea”

Victoria Beckham, fosta componentă Spice Girls, petrece câteva zile de odihnă la un centru SPA din Germania, după ce soţul ei, David Beckam, a declarat presei că este ”tot mai complicat să fii căsătorit cu ea”, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

Victoria a decis să petreacă câteva zile de relaxare pentru a scăpa de stresul care o înconjoară, iar pentru aceasta a ales un luxos centru din Germania unde să-şi poată destinde mintea şi corpul. Şederea la acest centru survine după ce soţul ei, David Beckham, a mărturisit în timpul show-ului TV australian The Sunday Project că mariajul cu Victoria este ”o muncă grea”.

Creatoarea de modă se află la Brenners Park-Hotel Spa, un centru de lux, unde o rezervă costă 19.000 de euro pe zi. Serviciile oferite de centru, potrivit site-ului său, includ asistenţă medicală, emoţională, detoxifiere, fitness şi şedinţe de de înfrumuseţare.

Se pare că Victoria a fost afectată de declaraţiile făcute de soţul său şi că internarea ei nu are nicio legătură cu consumul de substanţe sau medicamente. „Nu înţelege cum David a putut să spună aceste lucruri lipsite de sensibilitate şi să o facă public de ruşine. Era distrusă şi a plâns mai multe zile”, a declarat o sursă ziarului The Sun.

Despre cuplul Victoria – David Beckham s-au scris multe timp de 19 ani şi au circulat numeroase zvonuri cu privire la destrămarea căsniciei lor. „Lumea inventează lucruri despre relaţia noastră de două decenii, aşa că eu şi David suntem obişnuiţi să ignorăm astfel de prostii şi să ne vedem de viaţa noastră”, comenta Victoria în revista Vogue UK la începutul lunii.

Cei doi soţi nu au făcut niciun comentariu public cu privire la actuala criză, cum nu au făcut nici în alte ocazii. Cuplul are împreună patru copii, trei băieţi, Brooklyn, Romeo, Cruz şi o fată, Harper.

Victoria a postat o imagine pe reţelele de socializare în care face jogging, sub care a scris că şederea ei la centru este „uimitoare”. Vedeta a postat pe Instagram şi o imagine cu peisajul înconjurător însoţită de textul: „O frumoasă zi de toamnă”.

David Beckham a declarat televiziunii australiene că mariajul cu Victoria este ”o muncă grea”: ”Să fii căsătorit atâta vreme, ca în cazul nostru, este întotdeauna o muncă grea, toată lumea ştie asta, dar o faci să meargă”, a mărturisit fostul jucător, amintind situaţii ”dificile, cum ar fi călătoriile, când sunt departe unul de altul”.

Vezi şi

Angela Merkel: Europa trebuie să se repoziţioneze în faţa provocărilor din partea Rusiei, Chinei şi SUA

Europa trebuie să se repoziţioneze pentru a putea răspunde provocărilor venite din partea celor trei …