Jessica Chastain | foto Glamour

Celebrităţi care au recurs la o mamă purtătoare pentru a avea un copil

Actriţa Jessica Chastain şi soţul său, omul de afaceri italian Gian Luca Passi de Preposulo, se numără printre cele mai recente celebrităţi care au recurs la o mamă purtătoare pentru a avea un copil. Cuplul, care s-a căsătorit în iunie 2017, s-a bucurat astfel de naşterea primului lor copil, Giulietta, în aprilie anul acesta, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

Interpreta filmului Interstellar, în vârstă de 41 de ani, este foarte rezervată în privinţa vieţii sale private, încearcând să o ţină cât mai departe de camerele mass-media. De fapt, ea nici măcar nu a anunţat public naşterea fetiţei sale. Însă mai devreme sau mai târziu tot s-ar fi aflat. Săptămâna trecută Jessica Chastain a fost fotografiată în timp ce făcea o vizită cu micuţa la un cabinet de pediatrie din Upper East Side, în Manhattan.

Portalul american de ştiri Page Six a publicat imaginile şi a anunţat că fetiţa s-a născut cu ajutorul unei mame purtătoare. Aceeaşi publicaţie dezvăluia că actriţa a fost văzută la Boston plimbând un cărucior, la turnarea celui mai recent film al său, Eve. Pe de altă parte, micuţa şi-a însoţit părinţii la Paris, unde actriţa a fost invitată să dea startul Sărbătorilor de Crăciun şi să aprindă bradul şi iluminaţiile celebrelor Galerii Lafayette.

Potrivit portalului E! News, micuţa Giulietta Chastain Passi, care este primul copil pentru cei doi, s-a născut la 4 aprilie 2018 în Los Angeles. Jessica Chastain şi Gian Luca Passi de Preposulo şi-au început relaţia în 2012, iar după cinci ani s-au căsătorit la Treviso, aproape de Veneţia, pe proprietatea familiei Passi de Preposulo. Soţul actriţei este descendentul unei familii aristocrate italiene şi se dedică lumii modei şi producţiei de vin din ţara sa.

Cei doi se alătură astfel unei lungi liste de celebrităţi care au recurs la aşa numita gestaţie surogat cu ajutorul unei mame purtătoare. La Hollywood este foarte cunoscut cazul lui Kim Kardashian, vedeta de reality show care a plătit 40.000 de euro unei mame purtătoare (plus costurile unei agenţii intermediare) pentru naşterea celui de-al treilea său copil cu rapperul Kanye West, băieţelul Chicago, născut în ianuarie anul aresta.

Vezi şi

Confruntări masive de stradă la Jakarta. Cel puțin 6 morți – VIDEO

Cel puţin şase persoane au murit în Jakarta, în urma confruntărilor de miercuri între forţele …