Jamie Dornan / foto irishtimes.com

El este cel mai sexy bărbat al anului 2016 – FOTO

Actorul Jamie Dornan, protagonistul din filmul „Fifty Shades of Grey”, a fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului de editorii ediţiei britanice a revistei Glamour, relatează glamourmagazine.co.uk.

Jamie Dornan a fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului de editorii britanici ai revistei Glamour. În noiembrie, revista People l-a desemnat pe Dwayne Johnson cel mai sexy bărbat din 2016, potrivit Mediafax.

A fost un an prolific pentru Jamie, după ce în 2015, actorul Jamie Dornan a câştigat Zmeura de Aur la categoria „cel mai prost actor” pentru rolul din „Fifty Shades of Grey”, în care îl interpretează pe Christian Grey, un tânăr miliardar cu tendinţe sado-masochiste.

Lungmetrajul „Fifty Shades of Grey”, pentru care Jamie Dornan şi-a câştigat notorietatea, spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste.

Jamie Dornan, născut pe 1 mai 1982 în Irlanda de Nord, Marea Britanie, este actor, muzician şi model. A interpretat rolul lui Axel von Fersen în filmul „Marie Antoinette” regizat de Sofia Coppola în 2006, iar apoi a apărut în mai multe seriale de televiziune, cum ar fi „Crimele din Belfast/ The Fall” şi „A fost odată ca niciodată/ Once Upon A Time”. Dornan este protagonistul ecranizării romanului erotic de succes „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey”, în care interpreteză rolul lui Christian Grey.

Vezi și

Ultima conversație purtată de Alexei Navalnîi cu fiica lui, înainte să fie arestat. „L-am îmbrățișat și mi-a spus: …”

Alexei Navalnîi s-a stins din viață la data de 16 februarie 2024, într-un lagăr din …