Acasă / Life & Style / Jennifer Aniston, din nou singură. Frumoasa actriţă a decis să divorţeze

Jennifer Aniston, din nou singură. Frumoasa actriţă a decis să divorţeze

Actorii americani Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au despărţit, după un mariaj care a durat doi ani, decizia fiind una „mutuală” şi „luată cu dragoste”, informează AFP, citat de Mediafax.

„Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit”, se arată într-un comunicat transmis presei, joi, de cei doi actori.

„Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie”, potrivit aceluiaşi comunicat.

Documentul mai specifică faptul că detaliile legate de divorţ nu vor fi făcute publice, dar că cei doi doresc ca publicul să ştie adevărul, „având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa”.

„Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva. Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt”, potrivit aceluiaşi document.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relaţie.

Aceasta a fost prima căsătorie pentru Justin Theroux şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului „Tropic Thunder”, în vârstă de 46 de ani, în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Aniston a devenit cunoscută datorită personajului Rachel Green din serialul de comedie „Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice „Dumnezeu pentru o zi” (2003), „Rutina, bat-o vina” (1999), „Surpriză: Vine Polly!” (2004) şi „Despărţiţi, dar împreună” (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul „Fără control” (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.

După divorţul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum „American Psycho”, „Calea Misterelor/ Mulholland Drive”, „Zoolander Manechinul”, „Furtuna tropicală/ Tropic Thunder” şi „Iron Man – Omul de oţel 2”. Justin Theroux a mai jucat în serialul „Cei rămaşi/ Leftovers”, difuzat de reţeaua de televiziune HBO.

Înainte de Aniston, Theroux a mai avut o relaţie de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.

Vezi şi

Jennifer Aniston, dezvăluiri surprinzătoare despre relaţiile sale cu Brad Pitt şi Justin Theroux

Actriţa americană Jennifer Aniston a declarat într-un interviu recent că mariajele sale cu actorii Brad …