Ce concluzie au tras britanicii după ce au ascultat piesa României la Eurovision. Theodor Andrei nu a prins finala

Anul acesta România nu ajunge în marea finală Eurovision 2023. Theodor Andrei, reprezentantul nostru, nu a reușit să impresioneze publicul internațional, așa că drumul României în concurs s-a oprit seara trecută, 11 mai. Prestația din semifinala a doua a concursului muzical a fost aspru criticată.

Joi seară a avut loc semifinala a doua a Eurovision 2023. Reprezentanți din 15 state au urcat pe scenă, iar în urma votului publicului doar artiști din 10 țări au trecut mai departe. Din păcate, România nu s-a aflat printre învingători. Pe scena de la Liverpool a urcat și Theodor Andrei, reprezentantul nostru, care a interpretat piesa „D.G.T. (Off and on)”. Însă, prestația sa nu a fost pe placul publicului, iar cântărețul nu a reușit să obțină calificarea.

Theodor Andrei a fost al treilea artist care a urcat pe scenă. Tânărul de numai 18 ani a impresionat publicul prezent, însă, se pare că nu și pe telespectatori. Eșecul României a fost prezis încă de la început de către BBC.

„Conceptual, melodia, descrie o relaţie toxică şi lupta de a alege între pasiune şi autoconservare. Andrei, care are doar 18 ani, trăieşte în psihodramă, sună când trist, când sordid, cu remuşcări şi furios. Dar când cântă replici de genul: I’m begging you, take off your clothes and step on me, este cu adevărat supărător. Pronostic: Eliminat în semifinala doi”, a fost veridicul BBC, potrivit Cancan.

Cele zece țări calificate în finala Eurovision 2023, în urma prestațiilor din cea de-a doua semifinală, sunt: Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia, Slovenia.

Vezi și

Primele imagini cu Gianina din Las Fierbinți însărcinată. „Visele devin realitate!”

Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Anca Dumitra și soțul ei sunt în culmea fericirii, …