Șase zboruri Cluj-Varșovia pe săptămână. Conexiuni cu destinații din Europa, America de Nord sau Asia

Zborurile directe de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj spre Varșovia, capitala Poloniei, fac posibilă conexiunea cu unul din cele mai importante hub-uri europene, Warsaw Chopin Airport, de pe care pot fi accesate cu ușurință și la prețuri accesibile multiple destinații din Europa, America de Nord sau Asia.

Compania aeriană LOT Polish Airlines operează 6 zboruri săptămânale spre Varșovia, fiind o companie aeriană de referinţă pentru cei ce călătoresc spre destinații long-haul precum NewYork, Washington,  Toronto, Miami, Atlanta Beijing, Cancun, Cairo, Las Vegas , Los Angeles, Chicago, Delhi, Doha, Seoul, Shenzhen şi multe alte destinaţii din întreaga lume care sunt disponibile prin intermediul zborurilor directe Cluj-Napoca – Varşovia operate zilnic, de luni până sâmbătă.

Perioada campaniei cu prețuri promoționale se desfășoară în perioada 6-19 septembrie 2023, iar perioada de călătorie este 01.10.2023 – 29.02.2024. Prețurile la biletele de avion spre Varșovia cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj încep de la 119 eur/segment!

LOT Polish Airlines asigură zilnic peste 120 de conexiuni regulate către aproape 100 de aeroporturi din întreaga lume și oferă cele mai convenabile și confortabile condiții de călătorie.

Rezervă acum accesând site-ul https://fly.lot.com/zrtb3 și descoperă ofertele promoționale!

Vezi și

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, speaker la Conferința “North America/Central Europe Airport Issues”

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a participat în calitate de …