Andrea Compagno a semnat cu FCSB și va purta numărul 96. Ce salariul are italianul la echipa lui Gigi Becali

Andrea Compagno (26 de ani) a semnat cu FCSB . Este cel de-al 10-lea transfer al acestei perioade de mercato pentru vicecampioana Ligii 1, anunță digisport.ro.

Masivul atacant, 1.95 cm, va purta tricoul cu numărul 96 și va fi prezentat marți în cadrul unei conferințe de presă.

”Bine ai venit, Andrea Compagno!

FCSB anunță transferul lui Andrea Compagno, de la Fotbal Club Universitatea 1948.

Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a semnat contractul cu clubul nostru și va purta tricoul cu numărul 96. Andrea va participa marți la o conferință de presă organizată la Baza Sportivă FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de FCSB!

Andrea Compagno s-a născut la 22 aprilie 1996, în Palermo, Italia și a început fotbalul la Catania, club care l-a împrumutat, în anii de început ai carierei, la Due Torri sau Pinerolo. A mai trecut pe la AC Torino, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nuorese, pentru ca în 2018 să semneze cu Tre Fiori, alături de care a câștigat titlul și Cupa în San Marino, fiind și golgheterul campionatului în sezonul 2018-2019, cu 22 de reușite. În iulie 2020 a ajuns la Craiova, unde a semnat cu FC Universitatea 1948, formație pentru care a adunat 26 de goluri în 60 de partide de Liga 2, Liga 1 și Cupa României”, se arată în comunicatul celor de la FCSB.

Cum l-a convins Gigi Becali pe Andrea Campagno să accepte oferta FCSB-ului. Suma mare primită la semnătură

Andrea Compagno a acceptat, până la urmă oferta celor de la FCSB, după mai bine de 30 de ore de negocieri. Gigi Becali (64 de ani) și l-a dorit foarte mult pe atacantul italian și de aceea a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-l convinge să se alăture roș-albaștrilor. I-a oferit 30.000 de euro la semnătură, în afara salariului.

Inițial, vârful italian a cerut un salariu imens pentru Liga 1, 30.000 de euro, dar finanțatorul vicecampioanei nici nu a vrut să audă. A spus că este dispus să-i ofere fotbalistului maximum 15.000 de euro. Din acel moment a existat o perioadă ”moartă” în care cele două părți nu au mai negociat nimic. Aceasta a fost situația sâmbătă seară, așa cum digisport.ro te-a informat în exclusivitate.

Duminică, de dimineață, s-au reluat discuțiile, pentru că era clar că niciuna dintre părți, FCSB, pe de o parte, și Compagno, pe de altă parte, nu doreau să renunțe. Înainte de a demara aceste discuții cu fotbalistul, Gigi Becali a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru suma de transfer în valoare de 1,5 milioane de euro.

Până la urmă, după mai bine de 30 de ore de negocieri, Becali a bătut palma și cu jucătorul. Milionarul din Pipera a rămas consecvent și a bătut în cuie salariul, 15.000 de euro, dar i-a oferit un bonus la semnătură vârfului de atac, în valoare de 30.000 de euro, conform surselor digisport.ro.

FCSB a ajuns la 10 transferuri în această vară
David Miculescu (21 de ani)
Bogdan Rusu (32 de ani)
Eduard Radaslavescu (18 ani)
Radu Boboc (23 de ani)
Marco Dulca (23 de ani)
Rachid Bouhenna (31 de ani)
Joyskim Dawa (26 de ani)
Joonas Tamm (30 de ani).
Vadim Rață (29 de ani)
Andrea Compagno (26 de ani)

Vezi și

Iată ce trebuie să faci ca să dormi bine. Sfaturile vin de la experți

Mai mult de o treime dintre americani nu respectă recomandarea de şapte până la nouă …