Foto: transylvaniaopen.ro

A început US Open 2022! Toţi ochii pe Simona Halep

S-a dat startul turneului de tenis de la New York.

Revenită în Top 10, Simona Halep, jucătoare de tenis intrată pe mâna lui Patrick Mouratoglou, este printre favoritele la trofeu. De fapt, are a doua şansă la câştigarea titlului.

Sportiva din Constanţa, locul 7 WTA, debutează în primul tur în prima zi de concurs, cu Daria Snigur, luni, ora 20.00. Câştigătoare în trecut la Roland Garros şi la Wimbledon, Halep râvneşte la titlu pe cimentul american, unde are o finală disputată.

US Open 2022 este ediţia în care Serena Williams, 6 titluri la US Open, îşi va lua rămas bun de la sportul alb, care a făcut-o legendară.

Iga, sportiva de bătut

Iga Swiatek este femeia de bătut la New York. Poloneza, deşi domină tot mai autoritar circuitul, nu a trecut niciodată de turul al patrulea la Flushing Meadows.

În competiţia masculină, Novak Djokovici nu va lua startut din pricina interdicţiilor legate de vaccin. Nici Roger Federer nu participă, dar din raţiuni sportive. Este însă prezent spaniolul Rafael Nadal, dar nu se poate lăuda cu o formă sportivă prea bună, după succesul de la Paris.

Rusul Daniil Medvedev este deţinătorul titlului, iar „lupii tineri” Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas şi Casper Ruud stau la pândă. Nici Nick Kyrgios, adevărata surpriză de la Wimbledon, nu trebuie neglijat.

 

Vezi și

E oficial! Femeile pot iesi la pensie la 48 de ani si barbatii la 50 de ani. Cine beneficiaza de această decizie

Angajații care beneficiază de o pensionare mai rapidă. Este oficial! Vârsta de pensionare. O decizie …