Vladimir Putin - foto REUTERS/Alexei Nikolsky/RIA Novosti/Kremlin

Valul 4 lovește la Kremlin: zeci de persoane din anturajul lui Vladimir Putin s-au infectat cu COVID

Focar de COVID în preajma lui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei a declarat că în anturajul său s-au îmbolnăvit de COVID-19 „nu unul, nu doi”, ci mai multe zeci de persoane, informează joi TASS şi AFP, preluate de Mediafax.

„Din păcate, am fost nevoit în ultimul moment să-mi amân vizita la Duşanbe. Îmi pare foarte rău, însă acest lucru are legătură cu faptul că în anturajul meu apropiat au fost, după cum ştiţi, depistate cazuri de îmbolnăvire cu noul tip de coronavirus”, a spus liderul rus joi, în timpul unui discurs susţinut online în cadrul summitului Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

„Acum sunt nevoit să respect câteva zile regimul de autoizolare”, a spus liderul rus. Putin s-a vaccinat în primăvară cu Sputnik V. El a declarat de mai multe ori că anticorpii săi „se menţin la un nivel ridicat”.

În luna iulie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov anunţa că persoanele care intră în contact cu Vladimir Putin respectă măsuri stricte.

Vezi şi

România sub valul 4: Primăria Botoșani a închiriat un excavator pentru că groparii nu mai fac față numărului mare de decese

Numărul mare de decese din ultima perioadă a dus la o lipsă acută de locuri …

loading...