Pictorul Fericit spune că nu trebuie să fii talentat ca să pictezi un tablou demn de expus în muzeu

Cu toții avem personalități, interese și talente diferite. Poate uneori ne-am dori să explorăm noi hobby-uri însă nu prea avem tragere de inimă din cauză că nu ne considerăm buni. Însă practice makes perfect nu-i așa? Poate ți-ai dorit și tu mereu să pictezi o pânză așezată pe un șevalet, în grădină, în timp de bei o limonadă răcoritoare. Iar tot acest peisaj este acompaniat de cântecul păsărilor, foșnetul subtil al frunzelor și vremea caldă.

Deja te-ai relaxat numai citind aceste cuvinte. Dar poate că n-ai îndrăznit până acum să începi un tablou, fiindcă tu consideri că ai două mâini stângi. Nimeni nu se naște învățat, tocmai de aceea Pictorul Fericit îți oferă soluția ideală prin care să exersezi arta picturii, după care îți poți deschide aripile și devii independentă, începând să creezi tablouri de la zero.

Pictura pe numere – ce este mai exact?

Pictorul Fericit a adus deja zâmbet pe chipurile multor români. La un moment dat te plictisești de atât privit la televizor, telefon și Netflix. Sufletul tău caută și lucruri mai profunde, caută artă, caută mistere, natură, caută să își lase amprenta cumva pe această planetă. De aceea, la Pictorul Fericit vei găsi tablouri pe numere, ideale atât pentru începători, cât și pentru cei ce au experiență în pictat.

Vei regăsi numeroase categorii de unde să alegi. Poți recrea anumite tablouri celebre cum ar fi Mona Lisa, poți alege din teme precum animale, flori, orașe, peisaje, clădiri, păsări, religioase, pentru ea/el și chiar și pentru copii. De asemenea, Pictorul Fericit vine constant cu noutăți, așa că poate ești interesată și de un model 2021.

Dacă tot e cald și frumos afară, picteaza pe numere tablouri cu flori. Fiecare tablou ales vine într-o cutie frumoasă cu emblema Pictorul Fericit și dispune chiar și de mâner pentru a-l lua cu tine mai ușor, unde vrei. În interior vei găsi schița după care te ghidezi, pânza cu delimitări și numere, pensulele și vopselurile necesare. Capacele vopselurilor sunt numerotate, iar tu doar trebuie să aplici culorile în numerele corespunzătoare de pe pânză. Simplu, nu-i așa?

Ai prins curaj să faci un tablou singură?

Odată ce-ți dezvolți dexteritatea cu tablourile pe numere, este momentul să pictezi tu un tablou din imaginația ta. Cu siguranță acum știi cum să mânuiești pensulele, ai învățat anumite mișcări, apreciezi mai bine câtă culoare trebuie, iar de acum poți să experimentezi cât mai mult, nu mai ești îngrădită de nimic.

Când ești pregătită de această nouă etapă, pe acest website vei găsi toate cele necesare. Pânze pe sașiu albe sau negre de diferite dimensiuni, pânze din in pe șasiu, palete pentru culori, șevalete, vernis și diluant, culori acrilice, vinilice, cu ulei sau guașe și multe altele. Poți opta chiar și pentru un set de cuțite dacă vrei să încerci și alte tehnici de pictură, prin care adaugi mai multă dimensiune și textură tabloului.

Când vine vorba de arta picturii, Pictorul Fericit are de toate atât pentru novici, cât și pentru experți. Accesează site-ul pictorulfericit.ro și alege tablourile preferate.

Contact:
Str. Mărășești, nr.18, et.1, cam. 2
Suceava, România
0754 459 540

Vezi și

Ce avere are Gabriela Cristea și cât câștigă din emisiuni prezentatoarea TV

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară. Celebra vedetă se …