Ghid pentru un Black Friday fericit. 5 lucruri de care să ții cont înainte să arunci cu banii

1. Stabileşte-ţi un buget clar de Black Friday

E extrem de uşor să te laşi dus de val dacă nu începi chiar tu să-ţi impui unele limite. Nici nu contează cât de mare este reducerea…Tot ar putea fi mai mult decât poate suporta buzunarul tău în acest moment. Aşa că cel mai bine este să stabileşti de la bun început care sunt priorităţile şi cât eşti dispus să cheltuieşti de Black Friday.

2. Ai grijă ca Black Friday să nu te prindă nepregătit. Informează-te şi alege produsele cu grijă

Poate că ştii deja care sunt produsele de care ai nevoie sau poate că ai aşteptat Black Friday pentru a cumpăra la un preţ mai avantajos un obiect la care visezi de multă vreme. Chiar dacă te regăseşti sau nu în aceste situaţii, informarea trebuie să fie cuvântul-cheie înainte de a plasa orice comandă.

Odată ce ai ales produsul care ţi se potriveşte cel mai bine, începe vânătoarea preţurilor mici. Nu uita să verifici ofertele similare, comparând reducerile din mai multe surse. Pentru asta există şi site-uri specializate care îţi uşurează munca.

3. Cash sau card? De Black Friday, plăteşte inteligent

Pe lângă CE şi CÂT vei cumpăra, e bine să te gândeşti din timp şi la CUM vei achita totul. Poate că preferi să cumperi în rate sau, dimpotrivă, nici nu vrei să auzi de ele.

Când vine vorba de plata online, verifică de două ori ca totul să fie sigur, iar tranzacţia să poată avea loc cu succes. Cu siguranţă nu vrei ca o confuzie legată de bani să umbrească bucuria achiziţiilor recente.

4. Faci cumpărături de Black Friday? Cunoaşte-ţi drepturile

Replica „sunt cetăţean european şi am drepturi” nu e doar o vorbă pe care o spun, în glumă cei dezamăgiţi de calitatea serviciilor. În poziţia de client, există limite legale clare pe care comercianţii trebuie să le respecte. Dacă produsele nu corespund descrierii, ori modalitatea de livrare sau preţul vin cu „surprize”, cel mai bine e să te adresezi unui specialist care te va putea ajuta să-ţi recuperezi pierderile.

5. Black Friday e o singură zi. Gândeşte pe termen lung

Cu o lună înainte de sărbătorile de iarnă, presiunea de a face cumpărături şi de a prinde din zbor oferte incredibile e tot mai mare. Multe supermarketuri oferă vouchere şi bonusuri pentru perioada Crăciunului, lucruri care ar putea fi asul din mânecă atunci când vine vorba de cadoul perfect. Poţi lua în calcul şi cardurile de fidelitate, care aduc beneficii clienţilor fideli, scrie Mediafax.

Vezi şi

Black Friday 2020 la eMAG, Flanco și Altex: Oferte pe care nu le poți rata și mega-reduceri la mii de produse

Vineri, 13 noiembrie, e Black Friday, cel mai mare eveniment de vânzări al anului. Românii …

Un comentariu

  1. A aiuns se pare ,mai mult „Fraieri dai”, si mai nimic nu ie-i.

loading...