Foto: Joel C Ryan / Invision / AP

Frumoasa actriță Scarlett Johansson s-a căsătorit pentru a treia oară. Cine este alesul – FOTO

Actriţa americană Scarlett Johansson s-a căsătorit pentru a treia oară, unindu-şi destinele la sfârşitul săptămânii trecute cu actorul de comedie şi scriitorul Colin Jost în cadrul unei „ceremonii intime”, relatează AFP.

Scarlett Johansson, una dintre cele mai bine plătite actriţe din lume, care va apărea în filmul cu super-erori „Black Widow”, realizat de studiourile Marvel, şi-a anunţat căsătoria prin intermediul asociaţiei de caritate Meals on Wheels, scrie Agerpres.

Cuplul şi-a unit destinele în prezenţa „familiei şi a celor dragi, respectând măsurile de precauţie sanitare legate de COVID-19”, a scris pe Instagram asociaţia non-profit care oferă mese calde celor nevoiaşi.

„Jurământul de nuntă este de a ajuta pentru a face o diferenţă pentru persoanele vârstnice vulnerabile în acest moment dificil, prin sprijinirea @mealsonwheelsamerica”, a explicat asociaţia, invitând publicul să facă o donaţie.

Vedeta în vârstă de 35 de ani s-a logodit cu Colin Jost, în vârstă de 38 de ani, cunoscut pentru munca sa în cadrul emisiunii „Saturday Night Live”, în mai 2019, după doi ani de relaţie.

Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds şi cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

După o serie de roluri în copilărie, Johansson a apărut în 2003 în comedia romantică „Lost in Translation”, câştigătoare a unui premiu Oscar, în regia cineastei Sofia Coppola.

Scarlett Johansson a obţinut anul trecut două nominalizări la Oscar pentru „Jojo Rabbit” şi „Marriage Story”.

Vezi şi

OSCAR 2020 | Vedetele care au strălucit pe covorul roşu – FOTO

Multe dintre starurile care au păşit pe covorul roşu la cea de-a 92-a ediţie a …

loading...