Foto: DeathCareIndustry.com

27 de români infectaţi cu COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore

Alte 27 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul total al deceselor în România ajungând la 4.312, informează, joi, Grupul de Comunicare Strategică, citat de Agerpres.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 27 de decese – 18 bărbaţi şi nouă femei – ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timiş, Vaslui şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, două decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40 – 49 de ani, trei la categoria de vârstă 50 – 59 ani, şapte la categoria de vârstă 60 – 69 ani, nouă la categoria de vârstă 70 – 79 ani şi şase la categoria de peste 80 de ani.

Conform GCS, 26 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi. Pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Vezi şi

Situaţie extrem de gravă în Germania. Avetismentul șefului Institutului Robert Koch: „Virusul se propagă în mod necontrolat”

Situaţia din Germania este „extrem de gravă” în contextul relansării epidemiei de COVID-19, a avertizat …

loading...