Foto: Twitter Astrit Spanca

S-au speriat că vin extratereştrii! Care a fost sursa luminilor identificate pe cerul Europei luni noapte – VIDEO

  • Sateliţii Starlink din proiectul Space X lansat de Elon Musk au fost vizibili pe cerul Europei de Vest luni noapte
  • O înregistrare video publicată pe Twitter din Kosovo de utilizatorul Astrit Spanca, surprinde un şir de lumini care traversează cerul nopţii
  • ”Aşa se duce cerul nopţii”, a glumit comicul irlandez Dara O´Brian pe reţeaua de socializare

Au crezut că au venit extratereştrii. Sau că văd sania lui Moş Crăciun. O înregistrare video publicată pe Twitter din Kosovo de utilizatorul Astrit Spanca, surprinde un şir de lumini care traversează cerul nopţii. Salteliţii Starlink din proiectul Space X lansat de Elon Musk au fost vizibili pe cerul Europei de Vest luni noapte.

Cei care nu ştiau că fenomenul ţine de proiectul Space X au găsit explicaţii fanteziste de la OZN, la sania lui Moş Crăciun, arată Daily Mail.

Sateliţii au scopul de a îmbunătăţi calitatea legăturii de internet la nivel mondial. În forma finală vor alcătui o reţea care va acoperi întreaga suprafaţă a pământului la o înălţime de peste 500 de km.

”I-am văzut şi eu. E reţeaua de sateliţi Starlink, iar Elon Musk vrea să instaleze 1000. Aşa se duce cerul nopţii”, a glumit comicul irlandez Dara O´Brian pe reţeaua de socializare. Comicul este specializat în matematică şi fizică teoretică.

Vezi și

Descoperire incredibilă. Ce se află în CENTRUL Pământului

Oamenii de ştiinţă se întreabă de mult timp ce se află în centrul Pământului, iar …