Vacinul anti-coronavirus e aproape gata! „Va fi fi disponibil în 90 de zile”

Oamenii de ştiinţă din Israel spun că în câteva săptămâni vom avea un vaccin pentru coronavirus, scrie zf.ro, care citează un articol din The Jerusalem Post.

Odată ce vaccinul va fi conceput vor trece cel puţin 90 de zile pentru a îl trece prin procesul de verificare şi potenţial chiar mai mult până să ajungă pe piaţă.

Oamenii de ştiinţă sunt într-un proces avansat pentru dezvoltarea primului vaccin împotiva coronavirus, potrivit Ministrului Ştiinţei şi Tehnologiei Ofir Akunis. Dacă totul va decurge conform planului, vaccinul va fi gata în câteva săptămâni şi va fi disponibil în 90 de zile.

„Felicitări MIGAL (Institutul de Cercetare Galileo) pentru acestă descoperire. Sunt încrezător că va avea un progres rapid care ne va permite să oferim un răspuns ameninţării reprezentate de COVID-19″, a spus ministrul.

MIGAL este localizat în regiunea Galileea.

„Dată fiind nevoia urgentă la nivel global de un vaccin pentru coronavirus facem tot ce putem să accelerăm dezvoltarea sa”, a spus directorul Institutului, David Zigdon.

Vaccinul va fi adminisrtat pe cale orală, fiind astfel accesibil publicului larg, a adăugat Zigdon.

Vezi şi

Imaginea pe care o aştepta toată lumea: Primele doze de vaccin anti Covid ies pe bandă rulantă într-o fabrică din Belgia

Daily Mail a publicat o fotografie a primelor doze de vaccin anti Covid produse de …

2 comentarii

  1. Avem nevoie de vitamina C pentru a preveni și a trata infectia cu acest virus. Cei din china și coreea de sud asa au vindecat pacienții după ce au primit camioane de vitamina C. Dar presa vorbește doar de vaccinare!!

    http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n16.shtml

  2. Probabil că nu pentru toți . Clasa politică si clasa pregătitoare beneficiază la urgență !?

loading...