Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Noul soţ al actriţei, un mogul din industria cinematografiei – FOTO

Actriţa canadiană Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară, de această dată cu un mogul din industria cinematografiei, Jon Peters, cu care a avut o relaţie în urmă cu 30 de ani şi pe care l-a reîntâlnit în urmă cu câteva luni, potrivit foxnews.com, preluat de Mediafax.

Anderson, în vârstă de 52 de ani, şi Peters, în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în secret în Malibu, luni seară. La ceremonie au participat fiii Pamelei Anderson, Brandon şi Dylan, fosta soţie a lui Jon Peters, producătoarea Christine Forsyth-Peters, şi fiicele lor, Caleigh şi Skye.

Jon – care a produs filmul regizat de Bradley Cooper „A star is born”, premiat cu Oscar anul trecut – a confirmat pentru The Hollywood Reporter faptul că s-a căsătorit cu Pamela şi a mărturisit că a dorit să fie soţia lui încă de când a cunoscut-o, cu câteva decenii în urmă.

Jon Peters, printre ale cărui filme se numără „Flashdance”, „The Witches of Eastwick”, „Batman” şi „Batman Returns” -, a cunoscut-o pe Pamela la mijlocul anilor 1980, la o petrecere la reşedinţa Playboy, la puţin timp după ce aceasta se mutase în Los Angeles din Canada. Au avut o relaţie, după care s-au despărţit.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Salvamarii/ Baywatch” şi „V.I.P.”. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi (14).

Pamela Anderson are doi fii – Brandon, în vârstă de 23 de ani, şi Dylan, în vârstă de 22 de ani – cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee, cu care a fost căsătorită între anii 1995 – 1998. Vedeta nord-americană a fost căsătorită cu cântăreţul Kid Rock, în perioada 2006 – 2007, şi cu jucătorul profesionist de poker Rick Salomon, între anii 2007 – 2008 şi 2014 – 2015.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum Oameni pentru Tratarea în mod Etic a Animalelor (PETA).

Vezi şi

Pamela Anderson l-a părăsit pe al cincilea soţ după doar 12 zile de la căsătoria secretă

Actriţa canadiană Pamela Anderson şi al cincilea soţ, mogulul din industria cinematografiei Jon Peters, s-au …

loading...