Foto: captură video

Gestul făcut de Melania Trump atunci când președintele a luat-o de mână – VIDEO

Donald Trump şi soţia lui Melania au trecut printr-un nou moment stânjenitor după ce Prima Doamnă a fost luată de mână de preşedintele american.

Cei doi se aflau la un eveniment sportiv din New Orleans, când Trump a încercat să o ia de mână, în timpul imnului naţional, pe Melania, transmite Popculture.com, preluat de Mediafax. Prima Doamnă a părut să respingă, din nou, gestul soţului ei.

Incidentul a fost observat, iar comentariile nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare online. „Lucrurul pe care îl pot spune despre el (Trump) este că întotdeauna ajunge la mâna ei (Melania)”, a scris un utilizator de Twitter. „De ce pare că îi vine să verse de fiecare dată când trebuie să îi ţină mâna?”, a întrebat altcineva, referindu-se la soţia „celui mai puternic om din lume”.

Nu a fost primul incident de acest fel. În 2017, la Roma, Melania s-a făcut că îşi aranjează părul pentru a evita să îl ţină de mână pe soţul ei.

Presa a scris că cei doi soţi nu dorm în aceeaşi încăpere la Casa Albă. Donald şi Melania sunt căsătoriţi din 2005 şi au împreună un copil, Barron Trump, în vârstă de 13 ani.

Melania este „singura persoană din lume care poate să îi spună în faţă orice doreşte (n.e. – lui Donald Trump)”, potrivit lui Kate Bennett, reporter CNN care a scris o biografie neautorizată a Primei Doamne.

Vezi și

Reușește Mihai Neșu să se recupereze după accidentarea gravă?

Mihai Nesu continuă să inspire și să impresioneze prin curajul și forța sa interioară, după …