Justin Timberlake și-a cerut scuze și a dat vina pe alcool după ce a fost fotografiat în ipostaze intime cu o actriță – VIDEO, FOTO

Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake, care a fost surprins ţinându-se de mână într-un bar cu actriţa Alisha Wainwright, şi-a cerut scuze soţiei, Jessica Biel, pentru incident, a dat vina pe consumul excesiv de alcool şi a explicat că nu a avut o relaţie sexuală cu acea femeie.

Într-un lung mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Instagram, Justin Timberlake spune că „a demonstrat o gravă eroare de judecată” cu Alisha Wainwright, potrivit tmz.com, preluat de Mediafax.

Săptămâna trecută,Wainwright, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută atingându-l pe un genunchi pe actor, după care cei doi s-au luat de mână.

În fotografiile obţinute de publicaţia britanică The Sun, cei doi au fost surprinşi într-un bar din New Orleans, pe când luau o pauză de pe platourile de filmare pentru un lungmetraj în care joacă rolurile a doi îndrăgostiţi, „Palmer”.

Justin Timberlake și Alisha Wainwright | Foto: Mega

Surse apropiate actorului în vârstă de 38 de ani spun că acesta era foarte beat.

Timberlake, care, de obicei, poartă verigheta pe mâna stângă, renunţase la bijuterie în timpul acelei ieşiri.

În mesajul de pe Instagram, Justin Timberlake dă vina pe consumul excesiv de alcool şi adaugă faptul că nu s-a întâmplat nimic sexual între el şi Alisha.

Cântăreţul mai spune că ar trebui să ofere un exemplu mai bun pentru fiul său şi al actriţei Jessica Biel, Silas Randall, în vârstă de patru ani.

El şi-a cerut scuze soţiei şi familiei pentru că i-a pus „într-o situaţie jenantă”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake) pe

Timberlake şi Biel, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 2012 şi erau consideraţi a fi unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood.

Jessica Biel este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al şaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi. Justin Timberlake a jucat şi în filme, precum „The Social Network/ Reţeaua de socializare”, „Bad Teacher” şi „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”.

Vezi și

Ce diferență de vârstă este între Diana Șoșoacă și soțul ei Silvestru

Diana și Silvestru Șoșoacă sunt doi politicieni cunoscuți în România, iar recent au fost subiectul …