Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Momentul în care când un individ deschide focul într-o biserică din SUA – VIDEO

Un individ a ucis două persoane într-o biserică din localitatea White Settlement, statul american Texas, dar în cele din urmă atacatorul a fost împuşcat mortal de doi enoriaşi înarmaţi, relatează site-ul postului BBC News online, preluat de Mediafax.

Atacatorul a deschis focul cu o puşcă într-o biserică din White Settlement, o suburbie a oraşului Fort Worth, în cursul slujbei de duminică dimineaţa. Slujba era transmisă în direct pe internet.

Şeful Poliţiei din White Settlement, J.P. Bevering, a declarat că atacatorul a fost ucis de doi enoriaşi care erau înarmaţi. „Ameninţarea a fost oprită ca urmare a acţiunilor eroice a celor doi enoriaşi din biserică”, a afirmat Bevering.

Poliţia a transmis că încă încearcă să stabilească motivele atacatorului.

Jack Cummings, un reprezentant al bisericii, a declarat pentru New York Times că atacatorul a „acţionat suspicios” de la început şi a atras atenţia echipei de securitate a bisericii.

Echipa de securitate este formată din enoriaşi voluntari, autorizaţi să poarte arme de foc. „Au salvat multe vieţi astăzi pentru că acest lucru ar fi fost altfel un masacru”, a adăugat Cummings.

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a catalogat atacul drept „un act malefic de violenţă”.

Statul Texas a fost anul acesta scena mai multor atacuri armate grave. În august, 22 de persoane au murit, iar 24 au fost rănite într-un atac armat produs într-un magazin Walmart din El Paso. În aceeaşi lună, un individ înarmat a ucis şapte persoane şi a rănit alte 20 în localitatea Odessa-Midland.

Vezi şi

Raport cutremurător al bisericii franceze: Preoții pedofili au făcut 216.000 de victime în ultimii 70 de ani

Dezvăluirea urmează publicării raportului Comisiei privind abuzurile sexuale în Biserica franceză. Raportul vorbeşte despre aproximativ …

loading...