Scene şocante. Primăriţă târâtă pe străzi şi tunsă cu forţa – FOTO, VIDEO

Patricia Arce, şefa administraţiei unui orăşel din Bolivia, a fost atacată de protestatarii antiguvernamentali, care au târât-o pe străzi, au stropit-o cu vopsea roşie şi au tuns-o, informează site-ul postului BBC News, preluat de Mediafax.

ATENŢIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Un grup de protestatari a blocat un pod în Vinto, un orăşel din zona centrală a Boliviei, în contextul demonstraţiilor izbucnite după alegerile prezidenţiale din data de 20 octombrie, soldate până în acest moment cu cel puţin trei decese.

În urma zvonurilor privind uciderea unor protestatari în urma confruntărilor cu susţinătorii preşedintelui Evo Morales, un grup furios de demonstranţi s-a îndreptat spre sediul primăriei din oraş.

Manifestanţii antiguvernamentali au acuzat-o pe Arce că a transportat cu autobuzele grupuri de susţinători ai preşedintelui în încercarea de a sparge blocada şi au dat vina pe primăriţă pentru decese, dintre care unul singur s-a confirmat ulterior.

Mai mulţi indivizi mascaţi au târât-o pe Arce pe străzi, au stropit-o cu vopsea roşie şi au tuns-o. De asemenea, au forţat-o să semneze o scrisoare de demisie.

Ulterior, Arce a fost predată ofiţerilor de poliţie, care au transportat la un centru medical.

Ferestrele sediului primăriei au fost sparte, iar biroul primarului a fost incendiat.

Pentru cele mai importante ştiri externe, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Vezi şi

Mandat de arestare pe numele fostului preşedinte bolivian Evo Morales

Procurorii din Bolivia au emis miercuri un mandat de arestare pe numele fostului preşedinte bolivian …