Scene şocante. Primăriţă târâtă pe străzi şi tunsă cu forţa – FOTO, VIDEO

Patricia Arce, şefa administraţiei unui orăşel din Bolivia, a fost atacată de protestatarii antiguvernamentali, care au târât-o pe străzi, au stropit-o cu vopsea roşie şi au tuns-o, informează site-ul postului BBC News, preluat de Mediafax.

ATENŢIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Un grup de protestatari a blocat un pod în Vinto, un orăşel din zona centrală a Boliviei, în contextul demonstraţiilor izbucnite după alegerile prezidenţiale din data de 20 octombrie, soldate până în acest moment cu cel puţin trei decese.

În urma zvonurilor privind uciderea unor protestatari în urma confruntărilor cu susţinătorii preşedintelui Evo Morales, un grup furios de demonstranţi s-a îndreptat spre sediul primăriei din oraş.

Manifestanţii antiguvernamentali au acuzat-o pe Arce că a transportat cu autobuzele grupuri de susţinători ai preşedintelui în încercarea de a sparge blocada şi au dat vina pe primăriţă pentru decese, dintre care unul singur s-a confirmat ulterior.

Mai mulţi indivizi mascaţi au târât-o pe Arce pe străzi, au stropit-o cu vopsea roşie şi au tuns-o. De asemenea, au forţat-o să semneze o scrisoare de demisie.

Ulterior, Arce a fost predată ofiţerilor de poliţie, care au transportat la un centru medical.

Ferestrele sediului primăriei au fost sparte, iar biroul primarului a fost incendiat.

Vezi şi

Preşedintele Boliviei a demisionat şi a fugit din ţară. Mexic i-a acordat azil politic

Preşedintele demisionar al Boliviei, Evo Morales, s-a îmbarcat într-un avion către Mexic, ţară în care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.