Regizor de film, solicitare ciudată către Jennifer Lopez. ”A vrut doar să-mi vadă sânii”

Artista Jennifer Lopez a povestit cum a reacţionat atunci când un regizor „a vrut doar să-mi vadă sânii” în timpul unei probe pentru costume, notează platforma Independent, preluată de Mediafax.

Jennifer Lopez a dat publicităţii amănuntele întâlnirii cu un regizor de film care i-a cerut să dezbrace partea de sus a costumului în timpul probelor pentru o peliculă în care urma să apară.

„Un regizor a venit la probele de costum şi mi-a cerut să îmi dau jos bustiera… pentru că urma să apar dezbrăcată în film”, a spus ea, ”A vrut doar să-mi vadă sânii”.

Lopez a povestit că a reacţionat imediat cu toate că ”a intrat în panică” atunci când a auzit solicitarea ”deplasată” a cineastului, dar că persoana care realiza costumele a nu a spus nimic.

„I-am zis, «Nu suntem pe platoul de filmare». M-am apărat. Dar e nostim pentru că pe moment am intrat în panică. Şi, apropo, era o creatoare de costum în cameră, deci mai era o femeie de faţă când el a zis asta şi eu i-am spus «nu»”.

Artista a povestit: ”Norocul meu, a ieşit din mine un pic din ce ţine de Bronx şi am făcut «Nu trebuie îţi arăt [sânii]. Pe platoul de filmare o să-i vezi”. Actriţa şi-a amintit şi că regizorul şi-a cerut scuze în aceeaşi zi.

Lopez se numără printre artiştii care se aşteaptă să fie nominalizaţi la premiile Oscar pentru rolul ei din ”Hustlers”. Vedeta a spus că de data aceasta lucrurile au stat altfel la filmări mai ales că din echipa de producţie a făcut parte şi un consilier angajat special pentru a asigura sprijinul actorilor pentru scenele care implicau nuditate.

”Era o persoană care înţelegea despre ce e vorba şi putea să spună «lucrurile astea sunt în regulă», sau «asta nu e prea bine». Ne-a făcut pe toţi cei care eram pe platou să fim relaxaţi în legătură cu ceea ce făceam, mai ales că erau multe actriţe care apăreau pe jumătate dezbrăcate, topless”, a povestit Lopez.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, este actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri. Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol important a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur. Jennifer Lopez a jucat apoi în filmul cu succes de casă „Anaconda” (1997) şi a obţinut un al doilea premiu ALMA pentru rolul din „Out of Sight” (1998), graţie căruia a devenit totodată actriţa latino-americană cel mai bine plătită din lume. Jennifer Lopez militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Vezi şi

Disney, primul studio din istorie care a depăşit pragul încasărilor de 10 miliarde de dolari într-un singur an – VIDEO

Disney, impulsionat de încasările de 919,7 milioane de dolari obţinute de filmul de animaţie „Frozen …

loading...